slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-فر
سطح مهارت
سخت
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


گراتن پاستا با گوشت

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گراتن پاستا با گوشت

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن پاستا با گوشت

ماکارونی فرمی

200 گرم

آب (برای جوشاندن ماکارونی)

به میزان لازم

فلفل دلمه ای (برای گوشت)

1 عدد کوچک

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

ذرت (کنسروی یا پخته)

2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع (برای جوشاندن ماکارونی)

3 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای (رنگی-برای تزیین)

به میزان لازم

نمک

1 قاشق غذاخوری

قارچ

7 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

آب (برای گوشت)

یک‌سوم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

سس بشامل

خامه

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

2 پیمانه

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه گراتن پاستا با گوشت

مرحله1

برای تهیه سس بشامل کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و در آخر خامه (درصورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله2

سیر و پیاز را پوست بگیرید.سیر را رنده کرده و پیاز را نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و تمام قسمت‌های سفید رنگ و دانه‌های آن را جدا کنید (تا در غذا تلخ نشود). قارچ‌ها را خوب بشویید و ورقه‌ای برش بزنید.

مرحله3

در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید، بعد گوشت چرخ‌کرده را همراه با فلفل دلمه‌ای اضافه کنید، بعد از اینکه خوب تفت خوردند، قارچ و ذرت را اضافه کنید و اجازه دهید آب قارچ کشیده شود.

مرحله4

در انتها نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به همراه رب اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود. بعد کمی آب جوش به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم بجوشد و به غلظت بیفتد.

مرحله5

دو-سوم قابلمه را آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید؛ سپس ماکارونی را به همراه نمک و مقداری روغن به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی کاملا بپزد و نرم شود، بعد ماکارونی را با آبسرد آبکشی کنید.

مرحله6

کف یک ظرف نسوز را چرب کنید، ماکارونی را بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید حالا سس بشامل بریزید و خوب پخش کنید سپس مواد گوشتی آماده شده را اضافه و صاف کنید دوباره سس بشامل بریزید و در آخر پنیر پیتزا بپاشید. در صورت تمایل برای تزیین کمی فلفل دلمه‌‌ای رنگی خرد شده بریزید.

مرحله7

حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه قرار دهید و حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و حرارت بالا را روشن کنید تا روی گراتن کاملا طلایی شود، مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

نکته‌ها

نکات
  1. در صورت تمایل می‌توانید به‌جای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
  2. اگر فر در دسترس ندارید، می‌توانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است دم‌کنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
  3. میزان روغن، نمک، پنیر و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها