فطایر گوشت و قارچ
فطایر گوشت و قارچفطایر گوشت و قارچ
فطایر گوشت و قارچ

فطایر گوشت و قارچ

1
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟

فطایر گوشت و قارچ

1

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

صبر کنین و نتیجۀ دلخواهتون رو با شکیبایی به دست بیارین! فطایر گوشت و قارچ، از اون مزه‌هاست که ارزش صبرکردن رو داره. پیش‌غذایی با اصالت فرهنگ عربی که به طور کلی با سوسیس، کالباس، گوشت و مرغ درست می‌شه. حس‌تازگی، داستانِ فطایر رو با گوشت و قارچ براتون تعریف کرده. حسی خوش با چشیدنِ این پیش‌غذا تجربه کنین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
خمیر فطایر

آرد سفید

250 گرم

شیرگاو (ولرم)

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه

1 قاشق غذاخوری

کره

25 گرم

مواد رومال

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ (فقط زرده )

1 عدد متوسط

مواد میانی فطایر

قارچ

100 گرم

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

طرز تهیه خمیر فطایر گوشت

مرحله 1

آرد، نمک، شکر، خمیر مایه و روغن زیتون را به همراه کره ذوب شده در ظرف مخلوط کنید و شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد ( این نکته را به یاد داشته باشید اگر خمیرتان شل شد، به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت شد، شیر اضافه کنید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف شود. کمی چسبندگی در زمان ورزر دادن خمیر طبیعی است که با ورز دادن مکرر آن، چسبندگی از بین میرود.).

مرحله 2

پس از اتمام ورز دادن خمیر آن را چندین مرتبه روی سطحی صاف میکوبیم تا خمیری صاف، لطیف و یکدست به دست بیاید؛ سپس خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را کمی چرب کرده و در آخر روی ظرف سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم به مدت 1 ساعت به آن استراحت میدهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.

طرز تهیه مواد میانی فطایر گوشت

مرحله 1

ابتدا در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس پیازهای نگینی شده را در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. پس از آن فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 2

در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، کمی که سرخ شد، سپس قارچ های اسلایس شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود، ادویه‌جات و رب گوجه را بریزید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود، بعد مواد را کنار بگذارید. دقت کنید مواد آبدار نباشند.

طرز تهیه فطایر گوشت

مرحله 1

پس از آنکه 1 ساعت خمیر استراحت کرد، پف خمیر را میگیریم و آن را به چانه های کوچک تقسیم میکنیم. هر چانه را با دست باز کرده و در وسط آن مواد را قرار میدهیم و روی مواد میانی، پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و خمیر را از اطراف میبندیم.

مرحله 2

فر را از قبل گرم کنید، در کف سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید و خمیر ها را در کف آن بچینید، روی خمیر ها را با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

مرحله 3

خمیرها را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید، بگذارید تا پخته شود، سپس گریل را روشن کنید تا روی فطایر طلایی شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

مهدی 0993 خاوری 0993

4

اینم یه کامنته :)

۱۵:۴۲۲۴ دی ۱۴۰۲

مهدی خاوری ایرانسل

0

یک دو سه چهار

۱۳:۳۲۲۴ دی ۱۴۰۲

پاسخ حس‌تازگی

1و2و3و4و5

این دستور را دوست داشتی؟

xxxxxxxxxxxx dfbdfbdfbdfb

مهدی 0993 خاوری 0993۲۴ دی ۱۴۰۲

این رسپی رو چجوری میتونیم شور درست کنیم ؟ dfbdfbdbd

مهدی خاوری ایرانسل۲۴ دی ۱۴۰۲

با نمک خودت

۱۵:۱۷۲۴ دی ۱۴۰۲

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها