

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
لازانیا قارچ و گوشت
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه لازانیا قارچ و گوشت
پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)
2 پیمانه
آب (جوش-برای سس قارچ و گوشت)
سهچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده
200 گرم
قارچ
100 گرم
گوجهفرنگی
2 عدد متوسط
روغنمایع (برای جوشاندن ورقههای لازانیا)
5 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
روغنمایع (برای سس فارچ و گوشت)
5 قاشق غذاخوری
لازانیا
250 گرم
نمک (برای جوشاندن ورقههای لازانیا)
1 قاشق غذاخوری
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
آب (برای جوشاندن ورقههای لازانیا)
به میزان لازم
شکر
1 قاشق چایخوری
ریحان (تازه و خردشده)
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لازانیا قارچ و گوشت
طرز تهیه مواد میانی
مرحله1
قارچ و گوجه را خوب بشویید.قارچ را ورقهای و گوجه را ریز خرد کنید.ریحان تازه را خوب بشویید و ساطوری کنید.پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.پیاز را نگینی ریز خردکرده و سیر را ریز رنده کنید.
مرحله2
در تابهای روغن داغ کنید و پیاز را تفت دهید تا بلوری شود.سیر را اضافه کنید و تفت دهید.گوشت چرخشده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.قارچ، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.حالا گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید؛ کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود، سپس رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.حالا شکر و آب جوش بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزد و مایه به غلظت برسد.
طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
مرحله1
اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کردهاید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقهها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شدهاست بجوشانید.
پس از جوشاندن، ورقهها را با آبسرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیشپخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقهها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.
فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشکشدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری میکند.
روش پیچیدن ورقه ای
مرحله1
در این مرحله ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چربشده پهن کنید و در صورت تمایل روی آن را با برس به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
مقدار کمی از مواد میانی تهیهشده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایهها را بههمینترتیب ادامه دهید.
مرحله3
بعد از آنکه4الی6لایه از لازانیا را بههمینترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با سس بشامل(در صورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
روش پیچیدن بقچه ای
مرحله1
دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید و در صورت تمایل روی ورقهها را به سس بشامل آغشته کنید. (به طرز تهیه سس بشامل مراجعه کنید.)
مرحله2
در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیهشده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقهها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.
مرحله3
حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چربشده بگذارید و روی آن را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کردهاید بگذارید.
مدل رولی
مرحله1
سطح ورقه لازانیا را در صورت تمایل به سس بشامل آغشته کنید و یک لایه نازک از مواد میانی تهیهشده روی آن بگذارید.بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.
مرحله2
تمام رولها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آنها را با سس بشامل(درصورت تمایل)و پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها