slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای

گوشت چرخ کرده

250 گرم

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

2 پیمانه

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

لازانیا

250 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

100 گرم

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

خامه (خامه صبحانه)

نصف پیمانه

روغن مایع (برای مواد گوشتی)

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

5 قاشق غذاخوری

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

نمک (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

1 قاشق غذاخوری

آب (برای جوشاندن ورقه‌های لازانیا)

به میزان لازم

سیاه دانه (برای تزیین)

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ خامه‌ای

تهیه مواد میانی

مرحله1

قارچ، پیاز و سیر را خوب بشویید. پیاز را نگینی ریزخرد کنید، سیر را هم ریز رنده کنید. قارچ را ورقه‌ای برش بزنید. حالا در ماهیتابه روغن بریزید، اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود بعد پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید، گوشت چرخ‌کرده را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

نمک، فلفل،آویشن و جوزهندی را به همراه قارچ به گوشت اضافه کنید، کمی تفت دهید و زمانی که آب قارچ کشیده شد، خامه را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و بعد شعله را خاموش کنید.

تهیه لازانیا

مرحله1

اگر ورقه لازانیا خشک تهیه کرده‌اید، ابتدا یک قابلمه آب جوش بیاورید سپس در آن روغن و نمک بریزید. آب که جوش آمد، ورقه‌ها را در قابلمه بریزید و به همان مدت زمانی که روی بسته نوشته شده‌است بجوشانید.

پس از جوشاندن، ورقه‌ها را با آب‌سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید، لازم به ذکر است اگر انتخاب شما لازانیا پیش‌پخت باشد، به جوشاندن نیازی ندارید و کافی است ورقه‌ها را چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند.

فر را در دمای180 درجه ساتیگراد گرم کنید. کف و دیواره‌های ظرف نچسب مدنظرتان را با کمی روغن چرب کنید، این کار از خشک‌شدن و چسبیدن لازانیا جلوگیری می‌کند.

پیچیدن ورقه‌ای

مرحله1

ابتدا یک لایه ورقه لازانیا را در ظرف از قبل چرب‌شده پهن کنید

مرحله2

مقدار کمی از مواد میانی تهیه‌شده را روی لایه قرار داده، روی آن پنیر پیتزا بریزید و تمامی لایه‌ها را به‌همین‌ترتیب ادامه دهید.

مرحله3

بعد از آنکه4الی6لایه از لازانیا را به‌همین‌ترتیب روی هم چیدید، روی سطح لایه آخر را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید و سیاه‌دانه بپاشید.ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن بقچه‌ای

مرحله1

دو ورقه لازانیا را به حالت بعلاوه(+)روی هم بگذارید.

مرحله2

در مرکز تلاقی دو ورقه از مواد میانی تهیه‌شده بریزید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و ورقه‌ها را از جهات مخالف روی هم بگذارید.

مرحله3

حالا لازانیاها را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب‌شده بگذارید و روی آن را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید.کمی سیاه‌دانه بپاشید و ظرف را به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه گرم کرده‌اید بگذارید.

پیچیدن رولی

مرحله1

ورقه لازانیا را پهن کنید و یک لایه نازک از مواد میانی تهیه‌شده روی آن بگذارید.بر روی آن پنیر پیتزا بریزید، ورق لازانیا را رول کنید و در ظرف بگذارید.

مرحله2

تمام رول‌ها را کنارهم در ظرفی که از قبل چرب کردید بچینید و روی آن‌ها را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید.کمی سیاه‌دانه بپاشید و به مدت30تا35دقیقه در فری که از قبل با دمای180درجه سانتی‌گراد گرم کرده ‌اید بگذارید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات، پنیر و به‌طورکلی تمامی مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. بهتر است تا جایی که می‌توانید لازانیا را با کمترین میزان روغن و چربی آماده کنید. زیرا پنیر پیتزا معمولاً بسیار چرب است.
  3. بهتر است ظرف استفاده‌شده برای لازانیا پیرکس یا نچسب باشد. لازم به ذکر است حتما کف و دیواره‌های آن را با کره یا روغن چرب کنید.
  4. بهتر است مواد و پنیر روی هر لایه لازانیا کم و نازک باشد تا لایه‌ها از هم باز نشوند..
  5. بهتر است قبل از آنکه لازانیا را در فر بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید. این‌کار کمک می‌کند رطوبت پنیر و در نتیجه حالت کشسانی آن بیشتر شود.
  6. اگر بخواهید لازانیای تردتری داشته باشید می‌توانید حین پختن لازانیا یک کاسه آب در فر بگذارید.
  7. 2الی3 دقیقه آخر پخت لازانیا، فر را روی حالت گریل قرار هید تا سطح لازانیا کاملا طلایی و خوش‌رنگ شود.
  8. برای جوشاندن ورقه‌های لازانیای خشک، برای2 نفر به ازای هر بسته 200 تا 250 گرمی از 5 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری نمک در قابلمه‌ای که دو-سوم آن از آب پر شده استفاده کنید. .
  9. دما و زمان در تمامی فرها یکسان نیست. پس باتوجه به کارایی فر شما ممکن است نیاز باشد زمان کمی بیشتر شود. بنابراین بعد از30 دقیقه به لازانیا سربزنید. .
  10. اگر لازانیا را پس از خروج از فر فورا برش بزنید از هم میپاشد پس بهتر است بعد از آنکه از فر درآمد کمی منتظر بمانید تا از دما و حرارت بیفتد، سپس آن را برش بزنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها