

زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
گراتن بادمجان و گوشت
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن بادمجان و گوشت
رب گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری
نمک (برای بادمجان)
1 قاشق مرباخوری
نمک (برای غذا)
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
5 قاشق غذاخوری
سیاهدانه (برای تزئین)
1 قاشق مرباخوری
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)
1 پیمانه
آب (جوش)
یکسوم پیمانه
روغنمایع (برای سرخکردن بادمجان)
یکچهارم پیمانه
آویشن
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده
250 گرم
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
ذرت (کنسروی یا پخته)
2 قاشق غذاخوری
بادمجان
3 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
قارچ
7 عدد متوسط
سس بشامل
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
کره
50 گرم
آویشن
1 قاشق چایخوری
خامه صبحانه (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت
مرحله1
برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و در آخر خامه بزنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله2
برای تهیه مواد گوشتی، پیاز و سیر را پوست بگیرید/ سیر را رنده کرده و پیاز را نگینی خرد کنید. در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا سیر را همراه با گوشت به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.
مرحله3
فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به گوشت بیفزایید، قارچها را ورقه ای خرد کنید و پس از اضافه کردن به مواد اجازه دهید آب قارچ کشیده شود.
مرحله4
حالا ذرت را همراه با رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن اضافه کرده و خوب سرخ کنید.کمی آب روی مواد گوشتی بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و یک مایع غلیظ به دست آید.
مرحله5
بادمجانها را پوست گرفته و به صورت ورقهای خرد کنید، بعد در یک سینی بچینید و روی آنها نمک بپاشید، تا تلخیشان گرفته شود. حدود2 0 دقیقه صبر کنید تا قطرات آب روی بادمجانها مشاهده شود؛ سپس آنها را بشویید و خشک کنید. حالا در ماهیتابهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجانها را سرخ کنید و کنار بگذارید. کف ظرف نسوز را چرب کنید و به ترتیب زیر مواد را لایه لایه در طرف بریزید:
سس بشامل
بادمجان
گوشت
سس بشامل
پنیر پیتزا
سیاه دانه
مرحله6
ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه قرار دهید. حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود؛ مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها