زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-پخت در فر
سطح مهارت
حرفه‌ای
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


گراتن بادمجان و مرغ

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه گراتن بادمجان و مرغ

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک (برای بادمجان)

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

7 عدد متوسط

جعفری (ساطوری)

5 قاشق غذاخوری

نمک (برای گراتن)

1 قاشق چای‌خوری

روغن‌مایع (برای سرخ‌کردن بادمجان)

یک‌چهارم پیمانه

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

پنیر‌ موزارلا (پنیر پیتزا)

1 پیمانه

بادمجان

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

گوشت‌ سینه‌مرغ

300 گرم

روغن‌مایع (برای پخت مرغ)

4 قاشق غذاخوری

سس بشامل

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

خامه صبحانه (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ

مرحله1

در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. مرغ را خرد کنید و بشویید. حالا در کاسه‌ای مرغ و پیاز را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز خوب مخلوط کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 1 ساعت در یخچال بماند. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید و در یک سینی بچینید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا تلخی‌شان گرفته شود. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا قطرات آب را روی بادمجان‌ها مشاهده کنید، سپس آن‌ها را بشویید و خشک کنید.

مرحله2

بعد از گذشت زمان استراحت بادمجان‌ها، در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پس از سپری شدن زمان استراحت مرغ، آن را با محتویات داخل کاسه‌اش در تابه دیگری بریزید، کمی روغن اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید. در اواخر زمان پخت، قارچ‌ها را اسلایس کرده و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید با آب خودشان بپزند تا آبی در ظرف باقی نماند. بعد از آن جعفری تازه را پاک کرده، بشویید و خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله3

برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه را (در صورت تمایل) اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.

مرحله4

کف ظرف نسوز را چرب کنید و به‌تریتب زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید: سس بشامل بادمجان سرخ‌شده مرغ جعفری سس بشامل پنیر پیتزا جعفری حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود؛ مرتب غذا را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها