این دستور را درست کردی؟
گراتن سیب زمینی و مرغ
مواد اولیه گراتن سیب زمینی و مرغ
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن سیب زمینی و مرغ
4 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
7 عدد متوسط
1 عدد متوسط
به میزان لازم
300 گرم
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
سس بشامل
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
50 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن سیب زمینی و مرغ
مرحله1
برای تهیه سس بشامل، کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه (در صورت تمایل) را اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله2
سینه مرغ را خرد کنید و بشویید. پیاز را پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و در کاسهای همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز خوب با مرغ مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله3
بعد از گذشت این مدت زمان، مرغ را که در یخچال مانده و طعم گرفته در ماهیتابهای بریزید. کمی روغن اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید. در این فاصله قارچها را بشویید، ورقهای برش بزنید و در اواسط پخت مرغ به تابه اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید مرغ و قارچ با آب خودشان پخته شوند تا دیگر آبی در ظرف باقی نماند.
مرحله4
سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرد و خلالی خرد کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ سپس سیبزمینیهای خلال شده را اضافه و سرخ کنید وکنار بگذارید. بعد ازآن فلفل دلمهای رنگی را بشویید، نگینی خرد کنید (تمام قسمتهای سفید رنگ و دانههای آن را جدا کنید، تا در غذا باعث تلخی نشود) و برای تزیین کنار بگذارید.
مرحله5
کف ظرف نسوز را چرب کنید و بهترتیب زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید:
- سیبزمینی سرخشده
- سس بشامل
- مرغ
- سس بشامل
- سیبزمینی سرخشده
- پنیر پیتزا
- فلفل دلمهای رنگی برای تزیین
مرحله6
حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه قرار دهید. حدود15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد، که روی گراتن کاملا طلایی شود. مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید بهجای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
- اگر فر در دسترس ندارید، میتوانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید، بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها