این دستور را درست کردی؟
پیتزا قارچ و مرغ سوخاری
مواد اولیه پیتزا قارچ و مرغ سوخاری
برای 2 نفر1 قاشق مرباخوری
2 پیمانه
1 پیمانه
300 گرم
400 گرم
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
15 عدد متوسط
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ سوخاری
مرحله 1
ابتدا مرغ را خرد کنید و با نمک، فلفل، پاپریکا، زنجبیل، آویشن و پودر سیر مخلوط کنید و بگذارید 1ساعت در یخچال بماند تا مزهدار شوند. ، قارچ ها را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید و کنار بگذارید. حالا شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس قارچ و مرغ های مزه دار شده را به صورت جداگانه ابتدا در آرد سفید بغلطانید پس از آن، آنها را در مخلوط تخم مرغ و شیر قرار دهید و پس از خارج کردن آنها از این مخلوط آنها را در پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلطانید و کنار بگذارید. حالا در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود، سپس مرغ و قارچ ها را در آن سرخ کنید.
مرحله 2
کف قالب پیتزا را چرب کنید و خمیر را در آن باز کنید، سس کچاپ روی خمیر بریزید و پخش کنید سپس پنیر پیتزا و مرغ سوخاری بریزید دوباره مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید و بعد قارچهای سوخاری را بریزید. در آخر کمی پنیر و فلفل دلمه خرد شده بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه بگذارید. دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین علت باید مرتبا به پیتزا سر بزنید.
نکتهها
- میزان مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- درصورتیکه مخلوط تخممرغی قبل از غلتاندن تمام مرغ و قارچ بهپایان رسید کار اشتباهی انجام نشده کافیست مجدد با همان میزان اعلامشده مخلوط شیر و تخممرغ تهیه کنید.
- درصورتی که تمایل دارید خمیر پیتزا را در منزل تهیه کنید، به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی (نازک) و خمیر پیتزای ایتالیایی (ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه فرمایید.
اره دارم
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها