پیتزا قارچ و مرغ سوخاری
این دستور را درست کردی؟
ساندویچ دونات مرغ
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ساندویچ دونات مرغ
برای 2 نفرپودر پیاز
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تند
1 عدد متوسط
پاپریکا
1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای (قرمز)
یکچهارم عدد متوسط
گوشت سینه مرغ
1 عدد متوسط
تخممرغ
2 عدد متوسط
پودر پانکو
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن
به میزان لازم
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
آرد سفید
به میزان لازم
پنیر چدار (CHEDDAR)
نصف پیمانه
آویشن
1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای (زرد)
یکچهارم عدد متوسط
پودر سوخاری
یکسوم پیمانه
طرز تهیه ساندویچ دونات مرغ
طرز تهیه ساندویچ دونات مرغ
آمادهسازی:
- فلفل دلمه ای ها را بشویید.
- سیر را پوست بگیرید و بشویید.
- پنیر را در ظرفی رنده کنید.
- سینهمرغ، فلفلدلمهای زرد و قرمز، فلفلسبز، نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، پاپریکا، آویشن، پودرپیاز، سیر، پنیر و پودر سوخاری را در غذاساز بریزید و باهم مخلوط کنید.
- روی درِ قوطی سس یا رب را با کیسه فریزر بپوشانید. دستتان را خیس کنید و روی کیسه فریزر کمی آب بپاشید، سپس مواد گوشتی را داخل آن بریزید و صاف کنید و وسطش سوراخ ایجاد کنید.
- تخممرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید.
مرحله ۱:
روغن را در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید. دوناتها را به ترتیب در آرد، تخممرغ و پودرپانکو بغلتانید، سپس روی حرارت ملایم، در روغن داغ و شناور سرخ کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها