slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ دونات مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ دونات مرغ

برای 2 نفر

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سبز تند

1 عدد متوسط

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (قرمز)

یک‌چهارم عدد متوسط

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

تخم‌مرغ

2 عدد متوسط

پودر پانکو

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن سرخ کردنی

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن

به میزان لازم

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

آرد سفید

به میزان لازم

پنیر چدار (CHEDDAR)

نصف پیمانه

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (زرد)

یک‌چهارم عدد متوسط

پودر سوخاری

یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه ساندویچ دونات مرغ

طرز تهیه ساندویچ دونات مرغ

آماده‌سازی:

  • فلفل دلمه ای ها را بشویید.
  • سیر را پوست بگیرید و بشویید.
  • پنیر را در ظرفی رنده کنید.
  • سینه‌مرغ، فلفل‌دلمه‌ای زرد و قرمز، فلفل‌سبز، نمک، فلفل‌سیاه، زردچوبه، پاپریکا، آویشن، پودرپیاز، سیر، پنیر و پودر سوخاری را در غذاساز بریزید و باهم مخلوط کنید.
  • روی درِ قوطی سس یا رب را با کیسه فریزر بپوشانید. دستتان را خیس کنید و روی کیسه فریزر کمی آب بپاشید، سپس مواد گوشتی را داخل آن بریزید و صاف کنید و وسطش سوراخ ایجاد کنید.
  • تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید.

مرحله ۱:

روغن را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. دونات‌ها را به ترتیب در آرد، تخم‌مرغ و پودر‌پانکو بغلتانید، سپس روی حرارت ملایم، در روغن داغ و شناور سرخ کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها