ساندویچ فیله سوخاری
ساندویچ فیله سوخاریساندویچ فیله سوخاری
ساندویچ فیله سوخاری

ساندویچ فیله سوخاری

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
240 دقیقه
مزه
متعادل

این دستور را درست کردی؟

ساندویچ فیله سوخاری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه ساندویچ فیله سوخاری

گوشت سینه مرغ

350 گرم

آویشن

1 قاشق مرباخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پودر پیاز

1 قاشق مرباخوری

آب

به میزان لازم

پودر سیر

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1

سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید، آن را بین کیسه فریزر یا سلفون بگذارید و با بیفتک کوب آنقدر روی آن بزنید که نازک شود.

مرحله 2

آرد را با ادویه ها و نمک مخلوط کنید، بعد به آن آب اضافه کنید و هم بزنید تا غلظتی مانند ماست پیدا کنید.

مرحله 3

مرغ را با مایع آماده شده مخلوط کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

مرحله 4

وقتی مرغ مزه دار شد، تکه های آن را از مواد خارج کنید و در پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله 1

در یک قابلمه کوچک به میزانی که مرغ در آن شناور شود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها