slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
240 دقیقه
مزه
متعادل

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ فیله سوخاری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ فیله سوخاری

برای 2 نفر

مواد اولیه ساندویچ فیله سوخاری

گوشت سینه مرغ

350 گرم

آویشن

1 قاشق مرباخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پودر پیاز

1 قاشق مرباخوری

آب

به میزان لازم

پودر سیر

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری

آماده سازی

مرحله 1

سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید، آن را بین کیسه فریزر یا سلفون بگذارید و با بیفتک کوب آنقدر روی آن بزنید که نازک شود.

مرحله 2

آرد را با ادویه ها و نمک مخلوط کنید، بعد به آن آب اضافه کنید و هم بزنید تا غلظتی مانند ماست پیدا کنید.

مرحله 3

مرغ را با مایع آماده شده مخلوط کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

مرحله 4

وقتی مرغ مزه دار شد، تکه های آن را از مواد خارج کنید و در پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله 1

در یک قابلمه کوچک به میزانی که مرغ در آن شناور شود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها