این دستور را درست کردی؟
ساندویچ فیله سوخاری
مواد اولیه ساندویچ فیله سوخاری
برای 2 نفرمواد اولیه ساندویچ فیله سوخاری
350 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری
آماده سازی
مرحله 1
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید، آن را بین کیسه فریزر یا سلفون بگذارید و با بیفتک کوب آنقدر روی آن بزنید که نازک شود.
مرحله 2
آرد را با ادویه ها و نمک مخلوط کنید، بعد به آن آب اضافه کنید و هم بزنید تا غلظتی مانند ماست پیدا کنید.
مرحله 3
مرغ را با مایع آماده شده مخلوط کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
مرحله 4
وقتی مرغ مزه دار شد، تکه های آن را از مواد خارج کنید و در پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله 1
در یک قابلمه کوچک به میزانی که مرغ در آن شناور شود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها