slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ناگت مرغ

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ناگت مرغ

برای 2 نفر

آرد سفید

به میزان لازم

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

شیر (برای خیساندن نان تست)

به میزان لازم

روغن مایع

به میزان لازم

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق غذاخوری

پودر پانکو

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

فلفل سیاه (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

پودر سیر

1 قاشق غذاخوری

پودر پیاز

1 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا

سه‌چهارم پیمانه

سس خردل

1 قاشق غذاخوری

نان تست

1 عدد متوسط

طرز تهیه ناگت مرغ

آماده‌سازی

مرحله اول

ابتدا نان تست را با مقداری شیر، از قبل خیس کنید؛ بعد خوب بچلانید.

روش پخت

مرحله اول

سینه‌ مرغ، نان‌ تست، سیر، سُس‌ خردل، پودر ‌پیاز، پودر ‌سیر، پودر‌ فلفل، پودر تخم‌ گشنیز، نمک و پنیر‌پیتزا را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همۀ مواد یک‌دست شوند.

مرحله دوم

کف یک قالب را آرد بپاشید؛ از مواد آماده‌شده به ضخامت یک سانتی‌متر روی قالب بریزید و صاف کنید. سپس با الک روی مواد، آرد بریزید و به‌مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید.

مرحله سوم

بعد از خارج‌کردن مواد از فریزر، مواد را داخل قالب به شکل دل‌خواه برش دهید؛ سپس به‌ترتیب در مخلوط  تخم‌مرغ و پودر ‌پانکو بغلتانید.

مرحله چهارم

در نهایت، محصول نهایی را در روغن داغ و شناور، سرخ کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

قبل از اینکه ناگت‌ها را در تخم‌مرغ بغلطانید، می‌توانید آن‌ها را به‌مدت یک ماه فریزر کنید.

مقدار ادویه‌ها را بنابر ذائقه خودتان تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها