این دستور را درست کردی؟
ناگت مرغ
مواد اولیه ناگت مرغ
برای 2 نفربه میزان لازم
3 عدد متوسط
به میزان لازم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
سهچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه ناگت مرغ
آمادهسازی
مرحله اول
ابتدا نان تست را با مقداری شیر، از قبل خیس کنید؛ بعد خوب بچلانید.
روش پخت
مرحله اول
سینه مرغ، نان تست، سیر، سُس خردل، پودر پیاز، پودر سیر، پودر فلفل، پودر تخم گشنیز، نمک و پنیرپیتزا را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همۀ مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
کف یک قالب را آرد بپاشید؛ از مواد آمادهشده به ضخامت یک سانتیمتر روی قالب بریزید و صاف کنید. سپس با الک روی مواد، آرد بریزید و بهمدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید.
مرحله سوم
بعد از خارجکردن مواد از فریزر، مواد را داخل قالب به شکل دلخواه برش دهید؛ سپس بهترتیب در مخلوط تخممرغ و پودر پانکو بغلتانید.
مرحله چهارم
در نهایت، محصول نهایی را در روغن داغ و شناور، سرخ کنید.
نوش جان!
نکتهها
قبل از اینکه ناگتها را در تخممرغ بغلطانید، میتوانید آنها را بهمدت یک ماه فریزر کنید.
مقدار ادویهها را بنابر ذائقه خودتان تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها