slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پیتزا سبزیجات

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا سبزیجات

برای 2 نفر

خمیر

400 گرم

سس کچاپ

2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا

2 پیمانه

فلفل دلمه ای (رنگی)

1 عدد کوچک

کنسرو سبزیجات

1 عدد بزرگ

عصاره سبزیجات

نصف عدد متوسط

قارچ

5 عدد متوسط

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

مرحله 1

قارچ‌ها را که خوب شسته‌اید به صورت حلقه‌ای خرد کنید، در ماهیتابه چند قطره روغن بریزید و قارچ ها را در آن تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. سبزیجات را به همراه عصاره سبزیجات و سس فلفل در تابه بریزید، تفت دهید و کنار بگذارید (در صورت تمایل می‌توانید به جای سس فلفل از سس گوجه فرنگی استفاده کنید و استفاده از عصاره سبزیجات اختیاری میباشد).

مرحله 2

خمیر را کف قالب چرب شده باز کنید، مقداری روغن زیتون روی خمیر بریزید و پخش کنید. حالا سس را روی خمیر بمالید و پنیر پیتزا را بعد از آن بر روی سس ها پخش کنید، سپس سبزیجاتی که آماده کرده‌اید را بر روی آنها بریزید به طوری که دور خمیر خالی باقی بماند. مجدد روی سبزیجات پنیر پیتزا بریزید، فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و تمام دانه‌ها و قسمت‌های سفید رنگ آن را جدا کنید و روی پیتزا بریزید. پیتزای خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد. دمای فرها ممکن است متفاوت باشد به همین دلیل مرتبا غذا را چک کنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیافتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.

نکته‌ها

  1. در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای آمریکایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  2. درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  3. زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  4. میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  5. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها