پیتزا بلونز
پیتزا بلونزپیتزا بلونز
پیتزا بلونز

پیتزا بلونز

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟

پیتزا بلونز

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

پیتزا بلونز یا همان گوشت و قارچ، با گوشت چرخکرده تهیه می‌شود. این پیتزا برای کسانی که گوشت قرمز را ترجیح میدهند انتخاب مناسبی است.

مواد اولیه

برای 2 نفر

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

گوشت چرخ کرده

250 گرم

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

خمیر

400 گرم

پنیر پیتزا

2 پیمانه

خامه

4 قاشق غذاخوری

سس محمره

6 قاشق غذاخوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

قارچ

6 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه

پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود، سپس پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شده و  پس از آن نمک و فلفل بپاشید، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت سرخ شود. حالا پودر سیر، پاپریکا و سس محمره را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی آب مواد کشیده شود، در آخر خامه را اضافه کرده و تفت دهید و پس از آن شعله را خاموش کنید .

مرحله 2

کف ظرف پیتزا را چرب کرده و خمیر را در آن باز کنید، سپس سس محمره را بر روی خمیر پخش کنید، بعد از آن کمی پنیر پیتزا پخش کنید، گوشت را بریزید و دوباره پنیر پیتزا بر روی گوشت ها بپاشید. در آخر فلفل دلمه‌ای را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید و تمام دانه‌ها و قسمت‌های سفید رنگ آن را جدا کرده‌اید را همراه با قارچ های اسلایس شده روی پیتزا اضافه کنید. دقت داشته باشید مواد از لبه‌های خمیر فاصله داشته باشد، حالا پیتزای خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل باید مرتبا غذا را چک کنید. .پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.

نکته‌ها

  1. در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای آمریکایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  2. درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  3. زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  4. میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  5. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  6. درصورتی که سس محمره در دسترس نیست به طرز تهیه آن در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید؛ البته می‌توانید به جای سس محمره از سس قرمز (کچاپ) استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها