![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/bolognese-pizza/bolognese_pizza_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/bolognese-pizza/bolognese_pizza_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 قاشق مرباخوری
1 عدد کوچک
250 گرم
1 قاشق چایخوری
400 گرم
2 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
6 قاشق غذاخوری
6 قاشق غذاخوری
6 عدد متوسط
1 عدد متوسط
پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید، در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود، سپس پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شده و پس از آن نمک و فلفل بپاشید، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت سرخ شود. حالا پودر سیر، پاپریکا و سس محمره را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی آب مواد کشیده شود، در آخر خامه را اضافه کرده و تفت دهید و پس از آن شعله را خاموش کنید .
مرحله 2
کف ظرف پیتزا را چرب کرده و خمیر را در آن باز کنید، سپس سس محمره را بر روی خمیر پخش کنید، بعد از آن کمی پنیر پیتزا پخش کنید، گوشت را بریزید و دوباره پنیر پیتزا بر روی گوشت ها بپاشید. در آخر فلفل دلمهای را که به صورت نگینی خرد کردهاید و تمام دانهها و قسمتهای سفید رنگ آن را جدا کردهاید را همراه با قارچ های اسلایس شده روی پیتزا اضافه کنید. دقت داشته باشید مواد از لبههای خمیر فاصله داشته باشد، حالا پیتزای خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل باید مرتبا غذا را چک کنید. .پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟