این دستور را درست کردی؟
پیراشکی گوشت
مواد اولیه پیراشکی گوشت
برای 2 نفربرای مایه گوشتی
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
یکسوم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد متوسط
برای پیراشکی
نصف پیمانه
2 عدد متوسط
6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیراشکی گوشت
طرز تهیه ماکارونی
مرحله 1
- پیاز و فلفل دلمهای را بشویید؛
- پوست پیاز را بگیرید و دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را هم جدا کنید؛
- هردوی آنها را نگینی خرد کنید.
مرحله 2
در تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود؛ سپس فلفل دلمهای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.
مرحله 3
گوشت چرخکرده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 4
پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله 5
حالا به ماهیتابه کمی آبجوش اضافه کنید و بعد از اینکه چند غل زد، آویشن بزنید؛ درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و مایه غلیظ شود.
مرحله 6
آبِ گوشت که جمع شد، حرارت را خاموش کنید. حالا برای نان این پیراشکی، از خمیر، چانههای حدود 80 گرمی (اندازه یک پرتقال) جدا کرده و گرد کنید، بعد در قابلمهای کوچک روغن بریزید (به اندازهای که گلولههای خمیری در روغن غرق شوند) وقتی روغن داغ شد گلولهها را در آن سرخ کنید.
مرحله 7
در آخر نان را از وسط برش بزنید و مواد گوشتی را با کمی جعفری لای نان بریزید. نوشجان
نکتهها
- میزان روغن داخل غذا، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها