slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پیتزا پنیر

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا پنیر

برای 2 نفر

خمیر

400 گرم

سس محمره (یا سس کچاپ)

4 قاشق غذاخوری

پنیر گودا (GOUDA)

100 گرم

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA)

100 گرم

پنیر پیتزای پروسس (PROCESS cheese)

100 گرم

طرز تهیه پیتزا پنیر

کف ظرف پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید و 3 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و سریع خارج کنید. سس محمره را با قلم مو روی خمیر پخش کنید و سپس روی آن پنیر پیتزا بریزید و بعد بقیه پنیرها را به سلیقه خودتان روی خمیر قرار دهید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد. دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل مرتبا به غذا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.

نکته‌ها

  • در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی (ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  • درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  • زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  • میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  • درصورتی که سس محمره در دسترس نیست به طرز تهیه آن در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید؛ البته می‌توانید به جای سس محمره از سس قرمز (کچاپ) استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

errror occured