![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/cheese-pizza/cheese_pizza_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/cheese-pizza/cheese_pizza_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
400 گرم
4 قاشق غذاخوری
100 گرم
100 گرم
100 گرم
کف ظرف پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید و 3 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و سریع خارج کنید. سس محمره را با قلم مو روی خمیر پخش کنید و سپس روی آن پنیر پیتزا بریزید و بعد بقیه پنیرها را به سلیقه خودتان روی خمیر قرار دهید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد. دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل مرتبا به غذا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟