این دستور را درست کردی؟
پیتزا استافت کراست
مواد اولیه پیتزا استافت کراست
برای 2 نفر200 گرم
2 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
50 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
100 گرم
1 قاشق چایخوری
400 گرم
50 گرم
200 گرم
طرز تهیه پیتزا استافت کراست
مرحله 1
کف قالب را چرب کنید و خمیر پیتزا خود را در آن باز کنید جوری که لبههای خمیر از قالب بالا بیاید، حالا در لبههای خمیر سوسیس بند انگشتی از قبل سرخ شده و پنیرهای گودا رنگی را یکی در میان بچینید، سپس لبههای خمیر را به سمت داخل فشرده کنید. برای درست کردن بیکن، ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و چند قطره روغن در آن بریزید، سیرهای رنده شده را در آن تفت دهید، سپس بیکن را اضافه کنید ولی نباید زیاد سرخ شود و سریع از روی حرارت بردارید .
مرحله 2
روی خمیر سس کچاپ بریزید و پخش کنید، سپس پنیر پیتزا رنده شده و بعد بیکن را اضافه کنید. پنیر پروسس را روی بیکن بریزید. در پایان برای تزیین سیاه دانه یا کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، ولی توجه داشته باشید که ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل باید مرتبا به پیتزا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.
نکتهها
- درصورتیکه تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای ایتالیایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقهمندید پیتزای شما خمیری حجیم داشتهباشد به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
- درصورتیکه خمیر پیتزای آماده تهیه میکنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیمشدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
- زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
- میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتیمتر درنظر گرفتهشده است.
- میزان مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
واقعا خیلی عالی و جذاب بود
چجوری میتونم توی تابه درست کنم؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها