slider image
slider image
پیتزا مخلوط
پیتزا مخلوطپیتزا مخلوط
پیتزا مخلوط
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پیتزا مخلوط

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا مخلوط

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (رنگی)

1 عدد کوچک

قارچ

100 گرم

سس کچاپ

4 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سوسیس

100 گرم

پنیر پیتزا

2 پیمانه

ژامبون

150 گرم

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

خمیر

400 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مرحله 1

سیر را رنده کنید و قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید، ماهتیابه را روی حرارت بگذارید، چند قطره روغن بریزید و سیر رنده شده را در آن تفت دهید؛ سپس قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید و تفت دهید در حدی که آب قارچ کشیده شود کافی است، حالا آنها را کنار بگذارید. ژامبون‌ها را خرد کنید و با دست باز کنید (یعنی ورقه‌های ژامبون به هم نچسبیده باشند) و پس از آن سوسیس ها رو به صورت حلقه ای برش دهید.

مرحله 2

 کف قالب پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید. ابتدا سس کچاپ ( درصورت تمایل سس کچاپ، سس فلفل و رب گوجه را مخلوط کنید) را روی خمیر بریزید ، پخش کنید بعد بر روی آنها پنیر پیتزا بریزید.

مرحله 3

ژامبون، قارچ و سوسیس های تفت داده شده را اضافه کنید ، در آخر فلفل دلمه نگینی خرد شده را که تمام قسمت‌های سفید رنگ و دانه‌های آن را جدا کرده‌اید به همراه پنیر پیتزا روی مواد بریزید، دقت داشته باشید مواد پیتزا از لبه‌های خمیر فاصله داشته باشند. در آخر پیتزای خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین علت باید مرتبا به پیتزا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیافتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.

نکته‌ها

  1. در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای آمریکایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  2. درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  3. زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  4. میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  5. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

به جای ژامبون میتونم از گوشت چرخ‌کرده استفاده کنم ؟؟

پریسا حبیب زاده۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها