![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/chicken-calzone/chicken_calzone_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/chicken-calzone/chicken_calzone_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
100 گرم
4 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
100 گرم
2 پیمانه
150 گرم
2 عدد متوسط
400 گرم
1 قاشق چایخوری
مرحله 1
سیر را رنده کنید و قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید، ماهتیابه را روی حرارت بگذارید، چند قطره روغن بریزید و سیر رنده شده را در آن تفت دهید؛ سپس قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید و تفت دهید در حدی که آب قارچ کشیده شود کافی است، حالا آنها را کنار بگذارید. ژامبونها را خرد کنید و با دست باز کنید (یعنی ورقههای ژامبون به هم نچسبیده باشند) و پس از آن سوسیس ها رو به صورت حلقه ای برش دهید.
مرحله 2
کف قالب پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید. ابتدا سس کچاپ ( درصورت تمایل سس کچاپ، سس فلفل و رب گوجه را مخلوط کنید) را روی خمیر بریزید ، پخش کنید بعد بر روی آنها پنیر پیتزا بریزید.
مرحله 3
ژامبون، قارچ و سوسیس های تفت داده شده را اضافه کنید ، در آخر فلفل دلمه نگینی خرد شده را که تمام قسمتهای سفید رنگ و دانههای آن را جدا کردهاید به همراه پنیر پیتزا روی مواد بریزید، دقت داشته باشید مواد پیتزا از لبههای خمیر فاصله داشته باشند. در آخر پیتزای خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین علت باید مرتبا به پیتزا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیافتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.
به جای ژامبون میتونم از گوشت چرخکرده استفاده کنم ؟؟
پریسا حبیب زاده۳۰ دی ۱۳۴۸
سؤالی در مورد این دستور داری؟