slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ژامبون تنوری

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ژامبون تنوری

برای 2 نفر

پاپریکا

نصف قاشق چای‌خوری

سس خردل

به میزان لازم

چیپس خلالی

به میزان لازم

آویشن

نصف قاشق چای‌خوری

ریحان (تازه)

100 گرم

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ

به میزان لازم

پنیر پیتزا

به میزان لازم

باگتBaguette

2 عدد متوسط

ژامبون

12 عدد متوسط

طرز تهیه ژامبون تنوری

طرز تهیه ژامبون تنوری

آماده‌سازی:

  • ریحان و سُس‌مایونز را داخل غذاساز بریزید، یا با گوشکوب‌برقی مخلوط کنید. اگر مخلوط سفت شد کمی ماست اضافه کنید تا رقیق شود.
  •   

مراحل پخت:

مرحله ۱:

  • ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید یا در ایرفرایر کاغذ روغنی قرار دهید. در ظرف فر یا ایرفرایر، دو ورقه ژامبون بچینید. روی ژامبون‌ها لایه‌لایه پنیر،سس‌خردل، سس‌تند، آویشن و پاپریکا بریزید و این مرحله را 3 بار تکرار کنید.
  • مرحله ۲:

    روی ژامبون‌ها، پنیر و قارچ بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود.

    مرحله ۳:

    نان را از وسط باز کنید روی آن لایه‌لایه سُس‌ریحان و چیپس خلالی بریزید. ژامبون‌ها را روی آن‌ها قرار‌دهید.

    نوش جان!

    سؤالی در مورد این دستور داری؟


    این دستور را درست کردی؟


    برچسب‌ها


    مشابه‌ها