slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پیتزا کالزون مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا کالزون مرغ

برای 2 نفر

برای پیتزا

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (فیله)

350 گرم

خامه

2 قاشق غذاخوری

قارچ

10 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

سیاه دانه (برای تزیین)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

پنیر پیتزا

2 پیمانه

سس کچاپ

4 قاشق مرباخوری

آویشن

1 قاشق مرباخوری

خمیر

400 گرم

برای پیتزا

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

نمک

یک و نیم قاشق چای‌خوری

شیر گاو پر چرب

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ (زرده)

1 عدد متوسط

طرز تهیه پیتزا کالزون مرغ

مرحله 1

فیله مرغ را خرد کنید، در ماهیتابه کمی روغن بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید، سیر را ریز رنده کرده و همراه با فیله‌های مرغ در ماهیتابه تفت بدهید، بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.  فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کنید و تمام قسمت‌های سفید رنگ و دانه‌های آن را جدا کرده و به مرغ اضافه کنید. قارچ‌های شسته شده را که به صورت ورقه‌ای خرد کرده‌اید همراه با آویشن به مواد اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا با هم بپزند و مزه‌ها به خورد هم برود. در آخر خامه را اضافه کرده و تفت دهید، سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله 2

کف قالب را چرب کنید، خمیر را در قالب باز کنید و سس کچاپ را روی نیمی از خمیر بمالید. حالا پنیر پیتزا بپاشید، سپس قارچ و مرغ تفت داده شده را بر روی آنها قرار دهید و دوباره پنیر بپاشید.

مرحله 3

نیمی دیگر از خمیر را که هیچگونه موادی بر روی آن قرار نداده‌اید بر روی نیم دیگر مانند یک پوشش قرار دهید و لبه‌های خمیر را روی هم بیاورید و فشرده کنید که در انتها شکل پیتزای شما نیم دایره شود. حالا زرده تخم مرغ ، روغن زیتون و شیر را باهم مخلوط کنید، با قلم مو روی خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها متفاوت باشد به همین دلیل مرتبا پیتزا را چک کنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بی‌افتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نریزد.

نکته‌ها

  1. در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای ایتالیایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  2. درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  3. زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  4. میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  5. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها