slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


لقمه کباب با بادمجان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه لقمه کباب با بادمجان

برای 2 نفر

لقمه

روغن

به میزان لازم

ارده

1 قاشق غذاخوری

ریحان

50 گرم

لیمو ترش

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

پنیر پیتزا

70 گرم

جعفری

50 گرم

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده

200 گرم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

نان پیتا Pita Bread (بسته)

1 عدد متوسط

ماست

2 قاشق غذاخوری

سس

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان

طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان :

آماده‌سازی:

  • پیازها را بشویید، پوست بگیرید؛ نیمی از آنها را نگینی خرد کنید، نیم دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید.
  • گوجه فرنگی را بشویید و به شکل دل‌خواه خرد کنید.
  • بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را نازک برش دهید و نمک بزنید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.
  • برای تهیه سس ارده: در یک کاسه، ماست، ارده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

برای تهیه سس گوجه‌فرنگی: داخل تابه مقداری روغن بریزید و به ترتیب پیاز نگینی، گوجه‌فرنگی و پنیرپیتزا را اضافه کنید و تفت دهید تا پنیر آب شود.  سس را کنار بگذارید.

مرحله ۲:

در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

مرحله ۳:

پیاز رنده‌شده، آرد، گوشت‌چرخ‌کرده، جعفری‌خرد‌شده، نمک و فلفل‌سیاه را باهم ورز دهید و به شکل کباب درآورید. در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. کباب‌‌ها را در روغن سرخ کنید .

مرحله ۴:

نان پیتا را باز کنید و روی آن بادمجان، کباب، سُس‌گوجه، سُس‌ارده و ریحان بزارید بعد نان را رول کنید و برش بزنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها