این دستور را درست کردی؟
لقمه کباب با بادمجان
مواد اولیه لقمه کباب با بادمجان
برای 2 نفرلقمه
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
50 گرم
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
70 گرم
50 گرم
3 عدد متوسط
200 گرم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
سس
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان
طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان :
آمادهسازی:
- پیازها را بشویید، پوست بگیرید؛ نیمی از آنها را نگینی خرد کنید، نیم دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید.
- گوجه فرنگی را بشویید و به شکل دلخواه خرد کنید.
- بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را نازک برش دهید و نمک بزنید تا تلخی بادمجانها گرفته شود.
- برای تهیه سس ارده: در یک کاسه، ماست، ارده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
برای تهیه سس گوجهفرنگی: داخل تابه مقداری روغن بریزید و به ترتیب پیاز نگینی، گوجهفرنگی و پنیرپیتزا را اضافه کنید و تفت دهید تا پنیر آب شود. سس را کنار بگذارید.
مرحله ۲:
در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
مرحله ۳:
پیاز رندهشده، آرد، گوشتچرخکرده، جعفریخردشده، نمک و فلفلسیاه را باهم ورز دهید و به شکل کباب درآورید. در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. کبابها را در روغن سرخ کنید .
مرحله ۴:
نان پیتا را باز کنید و روی آن بادمجان، کباب، سُسگوجه، سُسارده و ریحان بزارید بعد نان را رول کنید و برش بزنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها