این دستور را درست کردی؟
ماست و بادمجان
معرفی
مواد اولیه ماست و بادمجان
برای 2 نفرمواد اولیه ماست بادمجان
2 پیمانه
3 عدد متوسط
4 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد بزرگ
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ماست و بادمجان
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز، سیر و بادمجان را بشویید و پوست بگیرید.
- سیر را رنده یا له کنید.
- پیاز را خلالی یا نگینی نازک خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
بادمجان ها را کباب کرده و پوست آن ها را جدا کنید، سپس آن ها را در ظرفی گذاشته و له کنید.
مرحله 2
در یک تابه کمی روغن ریخته و پیاز ها را در آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. البته میتوانید برای بهتر شدن طعم و شکل غذا پیاز داغ تزیینی تهیه کنید.
مرحله 3
در کاسه ای بادمجان، پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه (در صورت تمایل) و سیر را هم زمان به ماست اضافه کنید و هم بزنید. کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید و بعد غذا را میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟