این دستور را درست کردی؟
ماست و بادمجان
مواد اولیه ماست و بادمجان
برای 2 نفرمواد اولیه ماست بادمجان
2 پیمانه
3 عدد متوسط
4 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد بزرگ
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ماست و بادمجان
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز، سیر و بادمجان را بشویید و پوست بگیرید.
- سیر را رنده یا له کنید.
- پیاز را خلالی یا نگینی نازک خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
بادمجان ها را کباب کرده و پوست آن ها را جدا کنید، سپس آن ها را در ظرفی گذاشته و له کنید.
مرحله 2
در یک تابه کمی روغن ریخته و پیاز ها را در آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. البته میتوانید برای بهتر شدن طعم و شکل غذا پیاز داغ تزیینی تهیه کنید.
مرحله 3
در کاسه ای بادمجان، پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه (در صورت تمایل) و سیر را هم زمان به ماست اضافه کنید و هم بزنید. کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید و بعد غذا را میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها