![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mirzaghasemi/mirzaghasemi_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mirzaghasemi/mirzaghasemi_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه میرزا قاسمی
1 قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
5 عدد متوسط
3 عدد متوسط
2 عدد متوسط
آماده سازی
مرحله 1
- بادمجانها را بشویید، سپس با چنگال سوراخهایی در آنها ایجاد کنید تا در زمان کباب کردن مغز پخت شوند. حالا بادمجانها را کبابی کرده و پوست سوخته آنها را جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید (میتوانید آنها را ساطوری هم بکنید).
- سیر و گوجه را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید. (میتوانید آنها را بهجای رنده کردن، ریز خرد کنید.)
مراحل پخت
مرحله 1
سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید. (البته میتوانید اول در روغن زردچوبه بزنید و بعد سیر را اضافه کنید.)
مرحله 2
بادمجان کبابی را به سیر اضافه کنید و خوب در روغن تفت دهید.
- میتوانید بهجای کبابی کردنِ بادمجان، آن را سرخ کنید.
مرحله 3
حالا گوجه را به سیر و بادمجان اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید آب گوجه خوب گرفته شود.
مرحله 4
وقتی آب گوجه گرفته شد، تخممرغ را به غذا اضافه کنید؛ وقتی تخممرغ به اصطلاح نیمبند شد، غذا را به آرامی هم بزنید تا تخممرغ با مواد ترکیب شود و ببندد. پس از چند دقیقه حرارت دیدن غذا حاضر است.
- البته میتوانید تخممرغ را جداگانه سرخ کرده و بعد با بقیه مواد مخلوط کنید.
نوش جان!
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان سیر را میتونید بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟