میرزاقاسمی
میرزاقاسمیمیرزاقاسمی
میرزا قاسمی

میرزاقاسمی

4
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-باربیکیو
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟

میرزاقاسمی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

میرزا قاسمی در همه‌جای ایران و در بسیاری از نقاط جهان، مشهوره. غذایی که در کمترین زمان، یکی از خوشمزه‌ترین مزه ها رو در اختیارتون میذاره. بوی خوش جنگل های هیرکانیِ شمال ایران رو میهمان خونه‌تون میکنه. میرزا قاسمی در شمال ایران با برنج خورده میشه، ولی در جاهای دیگە ایران، با نان صرفش می کنن.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه میرزا قاسمی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

5 عدد متوسط

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

تخم مرغ

2 عدد متوسط

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. بادمجان‌ها را بشویید، سپس با چنگال سوراخ‌هایی در آن‌ها ایجاد کنید تا در زمان کباب کردن مغز پخت شوند. حالا بادمجان‌ها را کبابی کرده و پوست سوخته آن‌ها را جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید (می‌توانید آن‌ها را ساطوری هم بکنید).
  2. سیر و گوجه را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید. (می‌توانید آن‌ها را به‌جای رنده کردن، ریز خرد کنید.)
مراحل پخت

مرحله 1

سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید. (البته می‌توانید اول در روغن زردچوبه بزنید و بعد سیر را اضافه کنید.)

مرحله 2

بادمجان کبابی را به سیر اضافه کنید و خوب در روغن تفت دهید.

  • می‌توانید به‌جای کبابی کردنِ بادمجان، آن را سرخ کنید.
مرحله 3

حالا گوجه را به سیر و بادمجان اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید آب گوجه خوب گرفته شود.

مرحله 4

وقتی آب گوجه گرفته شد، تخم‌مرغ را به غذا اضافه کنید؛ وقتی تخم‌مرغ به اصطلاح نیم‌بند شد، غذا را به آرامی هم بزنید تا تخم‌مرغ با مواد ترکیب شود و ببندد. پس از چند دقیقه حرارت دیدن غذا حاضر است.

  • البته می‌توانید تخم‌مرغ را جداگانه سرخ کرده و بعد با بقیه مواد مخلوط کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان سیر را می‌تونید بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها