میرزاقاسمی
میرزاقاسمی
میرزاقاسمی
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-باربیکیو
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


میرزاقاسمی

4.5

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه میرزاقاسمی

برای 2 نفر

مواد اولیه میرزا قاسمی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

5 عدد متوسط

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

تخم مرغ

2 عدد متوسط

طرز تهیه میرزاقاسمی

آماده سازی

مرحله 1

بادمجان‌ها را بشویید، سپس با چنگال سوراخ‌هایی در آن‌ها ایجاد کنید تا در زمان کباب کردن مغز پخت شوند. حالا بادمجان‌ها را کبابی کرده و پوست سوخته آن‌ها را جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید (می‌توانید آن‌ها را ساطوری هم بکنید). سیر و گوجه را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده کنید. (می‌توانید آن‌ها را به‌جای رنده کردن، ریز خرد کنید.)

مراحل پخت

مرحله 1

سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید. (البته می‌توانید اول در روغن زردچوبه بزنید و بعد سیر را اضافه کنید.)

مرحله 2

بادمجان کبابی را به سیر اضافه کنید و خوب در روغن تفت دهید. می‌توانید به‌جای کبابی کردنِ بادمجان، آن را سرخ کنید.

مرحله 3

حالا گوجه را به سیر و بادمجان اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید آب گوجه خوب گرفته شود.

مرحله 4

وقتی آب گوجه گرفته شد، تخم‌مرغ را به غذا اضافه کنید؛ وقتی تخم‌مرغ به اصطلاح نیم‌بند شد، غذا را به آرامی هم بزنید تا تخم‌مرغ با مواد ترکیب شود و ببندد. پس از چند دقیقه حرارت دیدن غذا حاضر است. البته می‌توانید تخم‌مرغ را جداگانه سرخ کرده و بعد با بقیه مواد مخلوط کنید. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها