slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-سرخ کردن
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


کاپوناتا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاپوناتا

برای 2 نفر

مواد اولیه کاپوناتا

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد متوسط

بادمجان

3 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

ریحان (تازه و خرد شده)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

نصف پیمانه

مرزه

1 قاشق مرباخوری

آویشن

به میزان لازم

طرز تهیه کاپوناتا

مرحله 1

ابتدا بادمجان‌ها را حلقه کنید، نمک بپاشید تا تلخیش گرفته شود، سپس آنها را بشویید و خشک کنید.

مرحله 2

در ماهی تابه روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید و آنها را کنار بگذارید، مجدد در ماهیتابه کمی روغن بریزید و فلفل دلمه ای ها را تفت دهید، پس از آن سیر رنده شده، گوجه و ریحان خرد شده را به همراه نمک، فلفل و مرزه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کمی کشیده شود.

مرحله 3

حالا بادمجان‌های سرخ کرده را بیفزایید و پس از چندبار زیر و رو کردن شعله گاز را خاموش کرده، غذا را در ظرف سرو بکشید و با آویشن تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها