![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/ikra/ikra_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/ikra/ikra_t_hese_tazegi.jpg)
25 دقیقه
ایکرا
متعادل
3.5
مواد اولیه باباغنوج
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
1 عدد کوچک
2 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
4 قاشق غذاخوری
مرحله 1
ابتدا بادمجانها را کبابی میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود، سپس پوست آنها را جدا میکنیم. در این مرحله بادمجانها را ساطوری کرده، گوجه، پیاز و فلفل دلمهای را ریز خرد میکنیم، سپس به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و مغز گردو نیم کوب کنار میگذاریم. ( استفاده از آبلیمو کاملا اختیاری میباشد.)
مرحله 2
همه موادی که در مرحله قبل آماده شده را مخلوط میکنیم، در ظرف میگذاریم و روی آن رب انار میریزیم.
سؤالی در مورد این دستور داری؟