slider image
slider image
باباغَنوج
باباغَنوجباباغَنوج
باباغنوج
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
باربیکیو
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


باباغَنوج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه باباغَنوج

برای 2 نفر

مواد اولیه باباغنوج

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

1 عدد کوچک

رب انار

1 قاشق غذاخوری

گردو (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

3 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد کوچک

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه باباغَنوج

مرحله 1

ابتدا بادمجان‌ها را کبابی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود، سپس پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم. در این مرحله بادمجان‌ها را ساطوری کرده، گوجه، پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد میکنیم، سپس به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و مغز گردو نیم ‌کوب کنار می‌گذاریم. ( استفاده از آبلیمو کاملا اختیاری میباشد.)

مرحله 2

همه موادی که در مرحله قبل آماده شده را مخلوط می‌کنیم، در ظرف می‌گذاریم و روی آن رب انار می‌ریزیم.

  • در صورت تمایل میتوانید رب انار را با مواد ترکیب کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها