ایکرا
این دستور را درست کردی؟
باباغَنوج
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه باباغَنوج
برای 2 نفرمواد اولیه باباغنوج
نمک
1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
1 عدد کوچک
رب انار
1 قاشق غذاخوری
گردو (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
بادمجان
3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای
1 عدد کوچک
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد کوچک
روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه باباغَنوج
مرحله 1
ابتدا بادمجانها را کبابی میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود، سپس پوست آنها را جدا میکنیم. در این مرحله بادمجانها را ساطوری کرده، گوجه، پیاز و فلفل دلمهای را ریز خرد میکنیم، سپس به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و مغز گردو نیم کوب کنار میگذاریم. ( استفاده از آبلیمو کاملا اختیاری میباشد.)
مرحله 2
همه موادی که در مرحله قبل آماده شده را مخلوط میکنیم، در ظرف میگذاریم و روی آن رب انار میریزیم.
- در صورت تمایل میتوانید رب انار را با مواد ترکیب کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها