باباغَنوج
باباغَنوجباباغَنوج
باباغنوج

باباغَنوج

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
باربیکیو
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


باباغَنوج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

بادمجان در غذاهای خاورمیانه جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد و تا حدودی پای ثابت بسیاری از پیش‌ غذاهای این منطقه است. طرز تهیه بابا غنوج بر خلاف اسم سختی که دارد بسیار ساده‌ است که ترکیبی بی‌نظیر را به شما هدیه خواهدکرد. بابا غنوج در اصل پیش‌غذایی لبنانی - سوری است و در مناطق عرب نشین آسیا استفاده از این غذا رواج بسیاری دارد.

مواد اولیه باباغَنوج

برای 2 نفر

مواد اولیه باباغنوج

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

1 عدد کوچک

رب انار

1 قاشق غذاخوری

گردو (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

3 عدد متوسط

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد کوچک

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه باباغَنوج

مرحله 1

ابتدا بادمجان‌ها را کبابی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود، سپس پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم. در این مرحله بادمجان‌ها را ساطوری کرده، گوجه، پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد میکنیم، سپس به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و مغز گردو نیم ‌کوب کنار می‌گذاریم. ( استفاده از آبلیمو کاملا اختیاری میباشد.)

مرحله 2

همه موادی که در مرحله قبل آماده شده را مخلوط می‌کنیم، در ظرف می‌گذاریم و روی آن رب انار می‌ریزیم.

  • در صورت تمایل میتوانید رب انار را با مواد ترکیب کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها