![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sabzi-fesenjan/sabzi_fesenjan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sabzi-fesenjan/sabzi_fesenjan_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه فسنجان باقلا
به میزان لازم
1 عدد متوسط
به میزان لازم
2 عدد متوسط
به میزان لازم
به میزان لازم
100 گرم
به میزان لازم
250 گرم
آماده سازی
مرحله 1
روش اول پخت (بدون بادمجان)
مرحله 1
باقلا، گردو، پیاز، رب انار، نمک و فلفل را به همراه آب داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند تا باقلا بپزد و گردو به روغن بیفتد و خورش غلیظ شود.
روش دوم پخت (با بادمجان)
مرحله 1
باقلا را با مقداری آب بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای دیگر بادمجان و پیاز رنده شده مخلوط کنید، کمی آب بریزید و اجازه دهید چند غل بزنند.
مرحله 3
حالا گردو و رب انار را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند.
مرحله 4
در آخر باقالای پخته شده، نمک و فلفل را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟