این دستور را درست کردی؟
باقالی روغن
معرفی
مواد اولیه باقالی روغن
برای 2 نفرمواد اولیه باقالی روغن
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
به میزان لازم
2 پیمانه
یکسوم پیمانه
نصف عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقالی روغن
مرحله1
باقلا را بشویید، از غلاف اول در بیاورید و با مقداری آب و کمی نمک در قابلمه بریزید تا بپزند.
مرحله2
وقتی باقلاها پختند، حرارت را خاموش کنید و از قابلمه خارجشان کنید و پوستشان را هم جدا کنید. بعد نان سنگک را تکهتکه کنید. تکههای نان سنگک را در آب باقلا بریزید تا خیس بخورند و نرم شوند. در ادامه نانها را هم از آب باقلا جدا کنید.
مرحله3
در این مرحله تخممرغ را بهصورت همزده یا به شکل دلخواهتان سرخ کنید. در نهایت برای سرو مقداری روغن داغ کنید. بهترتیب نان، باقلاپخته، روغن داغشده، نعناخشک و تخممرغ را روی هم در بشقاب بکشید و میل کنید. اغلب این غذا را با لیمو ترش تازه یا نارنج و پیاز سرو میکنند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟