این دستور را درست کردی؟
سبزی فسنجان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سبزی فسنجان
برای 2 نفرمواد اولیه سبزی فسنجان
گوجه فرنگی (در صورت تمایل)
1 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
بادمجان (در صورت تمایل)
1 عدد متوسط
سبزی مخصوص (گشنیز، تره، نعنا، خالواش، چوچاق)
150 گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
گردو
100 گرم
سیر (حبهای)
3 عدد متوسط
رب انار
2 قاشق غذاخوری
نمک
2 قاشق غذاخوری
گوشت مرغ (تکهای)
2 عدد متوسط
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
طرز تهیه سبزی فسنجان
آماده سازی
مرحله 1
- مرغ را بشویید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
- سبزی را پاک کرده و بشویید.
- سبزی را با پیاز و سیر چرخ کنید. (در صورتی که این امکان را ندارید، پیاز و سیر را رنده کرده و سبزی را ریز خرد کنید و بعد باهم مخلوط کنید.)
- گردو را کاملا آسیاب و له کرده یا رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
گردو را در روغن تفت دهید.
مرحله 2
رب انار و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود.
مرحله 3
مرغ را به گردو اضافه کنید و درِ ظرف را ببندید.
مرحله 4
نیمی از سبزی چرخ شده با پیاز و سیر (یا همان ترکیب سیر و پیاز خرد یا رنده شده با سبزی) را در تابهای با روغن تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 5
سبزی خام و سبزی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.
- در صورت تمایل میتوانید از گوجه و بادمجان سرخ شده در کنار غذا استفاده کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- در صورتی که در هر مرحله از پخت نیاز است به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.
سبزی مخصوص رو ننوشتید چیه ک/
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها