![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sabzi-fesenjan/sabzi_fesenjan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sabzi-fesenjan/sabzi_fesenjan_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
مواد اولیه سبزی فسنجان
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
150 گرم
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
3 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
6 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
گردو را در روغن تفت دهید.
مرحله 2
رب انار و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود.
مرحله 3
مرغ را به گردو اضافه کنید و درِ ظرف را ببندید.
مرحله 4
نیمی از سبزی چرخ شده با پیاز و سیر (یا همان ترکیب سیر و پیاز خرد یا رنده شده با سبزی) را در تابهای با روغن تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 5
سبزی خام و سبزی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- در صورتی که در هر مرحله از پخت نیاز است به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.
سبزی مخصوص رو ننوشتید چیه ک/
هدیه محمدی۳۰ دی ۱۳۴۸
سؤالی در مورد این دستور داری؟