slider image
slider image
سبزی فسنجان
سبزی فسنجانسبزی فسنجان
سبزی فسنجان
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


سبزی فسنجان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سبزی فسنجان

برای 2 نفر

مواد اولیه سبزی فسنجان

گوجه فرنگی (در صورت تمایل)

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

بادمجان (در صورت تمایل)

1 عدد متوسط

سبزی مخصوص (گشنیز، تره، نعنا، خالواش، چوچاق)

150 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

گردو

100 گرم

سیر (حبه‌ای)

3 عدد متوسط

رب انار

2 قاشق غذاخوری

نمک

2 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (تکه‌ای)

2 عدد متوسط

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه سبزی فسنجان

آماده سازی

مرحله 1

  1. مرغ را بشویید.
  2. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
  3. سبزی را پاک کرده و بشویید.
  4. سبزی را با پیاز و سیر چرخ کنید. (در صورتی که این امکان را ندارید، پیاز و سیر را رنده کرده و سبزی را ریز خرد کنید و بعد باهم مخلوط کنید.)
  5. گردو را کاملا آسیاب و له کرده یا رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گردو را در روغن تفت دهید.

مرحله 2

رب انار و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود.

مرحله 3

مرغ را به گردو اضافه کنید و درِ ظرف را ببندید.

مرحله 4

نیمی از سبزی چرخ شده با پیاز و سیر (یا همان ترکیب سیر و پیاز خرد یا رنده شده با سبزی) را در تابه‌ای با روغن تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 5

سبزی خام و سبزی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.

  • در صورت تمایل می‌توانید از گوجه و بادمجان سرخ شده در کنار غذا استفاده کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. در صورتی که در هر مرحله از پخت نیاز است به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.

سبزی مخصوص رو ننوشتید چیه ک/

هدیه محمدی۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها