خورش نازخاتون
این دستور را درست کردی؟
جوجه پریده
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه جوجه پریده
برای 2 نفرجعفری
100 گرم
آبغوره (یا آبلیمو)
4 قاشق غذاخوری
گشنیز
80 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
بادمجان (قلمی)
3 عدد کوچک
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نعناع
60 گرم
طرز تهیه جوجه پریده
آماده سازی
مرحله 1
- بادمجان را بشویید و پوست بگیرید.
- سبزی را پاک کرده و بشویید، سپس آن را ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک تابه روغن بریزید، بادمجان را سرخ کنید.
مرحله 2
در ظرف دیگری روغن بریزید و سبزی را تفت دهید.
مرحله 3
بادمجان سرخ شده را به سبزی اضافه کنید، سپس آبغوره (یا آبلیمو)، نمک، فلفل و آبجوش را در سبزیها بریزید و اجازه دهید غذای شما به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
- البته میتوانید آبغوره (یا آبلیمو)، نمک و فلفل را در اواخر اضافه کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- این غذا را در گیلان با کته میل میکنند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها