جوجه پریده
جوجه پریدهجوجه پریده
جوجه پریده

جوجه پریده

4
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


جوجه پریده

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مرغ این غذا پریده، مرغ نداره؛ گوشتش پرواز کرده، گوشت نداره و رؤیای پروازِ گیاه خوارانه. خاک حاصلخیز شمال ایران، مهد رویش گیاهان گوناگون و خوشعطره. حالا کنار سبزیجات خوشرنگ، بادمجان سرخشده رو هم اضافه کنین. چه طعمی بشه! به رؤیاهاتون پرواز کنین!

مواد اولیه جوجه پریده

برای 2 نفر

جعفری

100 گرم

آبغوره (یا آبلیمو)

4 قاشق غذاخوری

گشنیز

80 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

بادمجان (قلمی)

3 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نعناع

60 گرم

طرز تهیه جوجه پریده

آماده سازی

مرحله 1

  1. بادمجان را بشویید و پوست بگیرید.
  2. سبزی را پاک کرده و بشویید، سپس آن را ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک تابه روغن بریزید، بادمجان را سرخ کنید.

مرحله 2

در ظرف دیگری روغن بریزید و سبزی را تفت دهید.

مرحله 3

بادمجان سرخ شده را به سبزی اضافه کنید، سپس آبغوره (یا آبلیمو)، نمک، فلفل و آبجوش را در سبزی‌ها بریزید و اجازه دهید غذای شما به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

  • البته می‌توانید آبغوره (یا آبلیمو)، نمک و فلفل را در اواخر اضافه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. این غذا را در گیلان با کته میل می‌کنند.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها