

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
ترشهکباب
4.4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه ترش کباب
گوجهفرنگی
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق مرباخوری
گوشت سینهمرغ (بدون استخوان)
250 گرم
آبغوره
یکسوم پیمانه
زردچوبه (در صورت تمایل)
1 قاشق چایخوری
پیاز (در صورت تمایل)
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
رب گوجهفرنگی (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
سیبزمینی
1 عدد متوسط
بادمجان
1 عدد متوسط
طرز تهیه ترشهکباب
آماده سازی
مرحله 1
گوشت مرغ را خرد کنید.گوجه، بادمجان، مرغ و سیب زمینی را بشویید.
بادمجان و سیب زمینی را پوست بگیرید.
بادمجان را ورقهای برش بزنید.
سیب زمینی را خلالی خرد کنید.
گوجه را چهار قاچ یا هر شکل دلخواه دیگری خرد کنید.در صورتی که تمایل به استفاده از پیاز دارید، آن را بشویید و پوست بگیریید، سپس نگینی خرد کنید.
روش اول
مرحله 1
پیاز را در کمی روغن تفت داده و به آن نمک، فلفل و رب گوجه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 2
حالا سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس آبغوره و آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ مغز پخت شود.
مرحله 3
در این فاصله سیب زمینی، گوجه و بادمجان را جداگانه سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 4
وقتی آب مرغ کم شد، غذا را در ظرف بکشید و با سیب زمینی، گوجه و بادمجان سرخ شده تزیین کنید.
روش دوم
مرحله 1
ابتدا سیب زمینی، بادمجان و گوجه را جداگانه سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2
مرغ را با کمی نمک و فلفل در مقداری آب، رب گوجه و آبغوره بجوشانید؛ پس از پخت آن را آبکش کرده و سرخ کنید.
مرحله 3
مرغ را در ظرفی کشیده و با سیب زمینی، بادمجان و گوجه سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها