سالاد رژیمی
این دستور را درست کردی؟
ساندویچ مرغ با سس بادمجان
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ساندویچ مرغ با سس بادمجان
برای 2 نفرکاهو (برگ)
4 عدد متوسط
گوشت سینه مرغ
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
پنیر گودا (GOUDA)
به میزان لازم
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
پیاز (قرمز)
1 عدد کوچک
نمک (برای مرینیت مرغ)
1 قاشق چایخوری
نان لواش (یا پیتا یا هفت غله)
2 عدد متوسط
بادمجان
2 عدد متوسط
ریحان (تازه)
4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (برای مرینیت مرغ)
1 قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
روغن زیتون
به میزان لازم
ماست (موسیر)
2 قاشق غذاخوری
ماست (برای مرینیت مرغ)
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس بادمجان
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس بادمجان و ریحان:
آمادهسازی:
- کاهو و ریحان را بشویید و خرد کنید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- پیاز قرمز را بشویید، پوست بگیرید و خلال کنید.
- گوجه را بشویید و اسلایس کنید.
- بادمجانها را بشویید. یکی از دو بادمجان را نازک برش دهید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
سینه مرغ را با ماست، روغنزیتون، نمک، فلفل و آبلیمو مزهدار کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله ۲:
در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجان اسلایسشده را در تابه سرخ کنید. بادمجان دیگر را روی شعله گاز کبابی کرده، سپس روی تخته قرار دهید و ساطوری کنید.
مرحله ۳:
برای تهیه سس: بادمجان ساطوریشده، ریحان، ماستموسیر، نمک، فلفل و سیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۴:
سینه مرغ مزهدارشده را گریل کرده یا بدون روغن سرخ کنید.
مرحله ۵:
نان را روی تخته کار بگذارید و از سس بادمجان روی آن بریزید. لایهلایه برگ کاهو، مرغ گریلشده، پنیر ورقهای، بادمجان سرخشده، اسلایسهای گوجه، پیاز خلالی و دوباره ریحان روی ساندویچ بگذارید. ساندویچ را رول کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟