slider image
slider image
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ مرغ با سس بادمجان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ مرغ با سس بادمجان

برای 2 نفر

کاهو (برگ)

4 عدد متوسط

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

پنیر گودا (GOUDA)

به میزان لازم

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

پیاز (قرمز)

1 عدد کوچک

نمک (برای مرینیت مرغ)

1 قاشق چای‌خوری

نان لواش (یا پیتا یا هفت غله)

2 عدد متوسط

بادمجان

2 عدد متوسط

ریحان (تازه)

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (برای مرینیت مرغ)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

روغن زیتون

به میزان لازم

ماست (موسیر)

2 قاشق غذاخوری

ماست (برای مرینیت مرغ)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس بادمجان

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس بادمجان و ریحان:

آماده‌سازی:

        • کاهو و ریحان را بشویید و خرد کنید.
        • سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
        • پیاز قرمز را بشویید، پوست بگیرید و خلال کنید.
        • گوجه را بشویید و اسلایس کنید.
        • بادمجان‌ها را بشویید. یکی از دو بادمجان را نازک برش دهید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:


سینه مرغ را با ماست، روغن‌زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو مزه‌دار کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

مرحله ۲:


در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجان اسلایس‌شده را در تابه سرخ کنید. بادمجان دیگر را روی شعله گاز کبابی کرده، سپس روی تخته قرار دهید و ساطوری کنید.

مرحله ۳:


برای تهیه سس: بادمجان ساطوری‌شده، ریحان، ماست‌موسیر، نمک، فلفل و سیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۴:


سینه مرغ مزه‌دارشده را گریل کرده یا بدون روغن سرخ کنید.

مرحله ۵:


نان را روی تخته کار بگذارید و از سس بادمجان روی آن بریزید. لایه‌لایه برگ کاهو، مرغ گریل‌شده، پنیر ورقه‌ای، بادمجان سرخ‌شده، اسلایس‌های گوجه، پیاز خلالی و دوباره ریحان روی ساندویچ بگذارید. ساندویچ را رول کنید.
نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها