سالاد الویه
این دستور را درست کردی؟
ساندویچ مرغ رستورانی (سرد)
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ساندویچ مرغ رستورانی (سرد)
برای 2 نفرپنیر خامه ای(CREAM cheese)
1 قاشق غذاخوری
گردو
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (برای سس)
1 قاشق چایخوری
گوشت سینه مرغ
نصف عدد متوسط
شوید
نصف پیمانه
باگتBaguette
2 عدد متوسط
ماست
2 قاشق غذاخوری
برگ بو
1 عدد متوسط
سس خردل
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (برای پخت مرغ)
1 قاشق چایخوری
سس مایونز
1 قاشق غذاخوری
جعفری
نصف پیمانه
نمک (برای پخت مرغ)
1 قاشق چایخوری
نمک (برای سس)
نصف قاشق چایخوری
خیار شور
4 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه ساندویچ مرغ رستورانی (سرد)
طرز تهیه ساندویچ مرغ رستورانی (سرد):
آمادهسازی:
- گردو را خرد کنید.
- شوید و جعفری را خرد کنید.
- خیارشور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
- سیر و پیاز را پوست بگیرید.
مرحله ۱ :
سینه مرغ را با پیاز، برگبو، نمک، فلفل و سیر، کامل بپزید تا نرم شود، سپس ریشریش کنید.
مرحله ۲ :
مرغ ساطوری شده، جعفری و شوید را اضافه کرده، زیرورو کنید تا کاملاً یکدست شود.
مرحله ۳ :
خیارشور، سس مایونز، ماست، پنیر خامهای، سس خردل، گردو، نمک و فلفل را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله ۴ :
مواد را به همراه اسلایسهای گوجه لای نان بگذارید و نان را ببندید.
نوش جان!
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها