slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ مرغ رستورانی (سرد)

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ مرغ رستورانی (سرد)

برای 2 نفر

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

1 قاشق غذاخوری

گردو

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (برای سس)

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

نصف عدد متوسط

شوید

نصف پیمانه

باگتBaguette

2 عدد متوسط

ماست

2 قاشق غذاخوری

برگ بو

1 عدد متوسط

سس خردل

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (برای پخت مرغ)

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

جعفری

نصف پیمانه

نمک (برای پخت مرغ)

1 قاشق چای‌خوری

نمک (برای سس)

نصف قاشق چای‌خوری

خیار شور

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ مرغ رستورانی (سرد)

طرز تهیه ساندویچ مرغ رستورانی (سرد):

آماده‌سازی:

          • گردو را خرد کنید.
          • شوید و جعفری را خرد کنید.
          • خیارشور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
          • سیر و پیاز را پوست بگیرید.

مرحله ۱ :


سینه مرغ را با پیاز، برگ‌بو، نمک، فلفل و سیر، کامل بپزید تا نرم شود، سپس ریش‌ریش کنید.    

مرحله ۲ :

مرغ ساطوری شده، جعفری و شوید را اضافه کرده، زیرورو کنید تا کاملاً یکدست شود. 

مرحله ۳ :


خیارشور، سس مایونز، ماست، پنیر خامه‌ای، سس خردل، گردو، نمک و فلفل را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست شود.  

مرحله ۴ :

مواد را به همراه اسلایس‌های گوجه لای نان بگذارید و نان را ببندید.   
نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها