slider image
slider image
پَنینی بادمجان
پَنینی بادمجانپَنینی بادمجان
پَنینی بادمجان
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


پَنینی بادمجان

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پَنینی بادمجان

برای 2 نفر

مواد اولیه پَنینی بادمجان

باگتBaguette

2 عدد متوسط

بادمجان

2 عدد متوسط

روغن مایع

2 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

5 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پَنینی بادمجان

آماده سازی

مرحله 1

  1. جعفری را بشویید و ریز خرد کنید.
  2. بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و حلقه‌حلقه خرد ‌کنید.
  • برای گرفتن تلخی بادمجان خردشده، آن‌ها را در یک آبکش بریزید و کمی نمک رویشان بپاشید، بعد اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کنند تا عرق کرده و تلخی‌شان خارج شود. در آخر بادمجان‌ها را خوب بشویید.

مرحله 1

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. جعفری خردشده و پنیر را در یک کاسه، خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

مرحله 2

حالا ترکیب پنیر و جعفری را داخل نان بمالید، بادمجان‌ها را هم داخل نان بچینید، آن را ببندید، بیرون نان را چرب کنید و داخل ساندویچ‌ساز بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها