

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
این دستور را درست کردی؟
پَنینی بادمجان
5
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه پَنینی بادمجان
نان باگت
2 عدد متوسط
بادمجان
2 عدد متوسط
روغنمایع
2 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
جعفری
5 قاشق غذاخوری
پنیر خامهای
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پَنینی بادمجان
آماده سازی
مرحله 1
جعفری را بشویید و ریز خرد کنید. بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و حلقهحلقه
خرد کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان خردشده، آنها را در یک آبکش بریزید و کمی نمک رویشان
بپاشید، بعد اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کنند تا عرق کرده و تلخیشان خارج
شود. در آخر بادمجانها را خوب بشویید.
مرحله 1
بادمجانها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. جعفری
خردشده و پنیر را در یک کاسه، خوب مخلوط کنید و ورز دهید.
مرحله 2
حالا ترکیب پنیر و جعفری را داخل نان بمالید، بادمجانها را
هم داخل نان بچینید، آن را ببندید، بیرون نان را چرب کنید و داخل ساندویچساز
بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها