پَنینی بادمجان
پَنینی بادمجانپَنینی بادمجان
پَنینی بادمجان

پَنینی بادمجان

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟

پَنینی بادمجان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

قبل از طبخ، روی بادمجان نمک بزنین تا تلخی‌ش از بین بره. طرز تهیۀ پنینی بادمجان، واقعاً سخت نیست. به‌کمک حس‌تازگی، با مراحلِ طرزِ تهیۀ این غذا پیش برین؛ این ساندویچِ پرطرفدارِ ایتالیایی رو آماده کنین و از طعمِ کم‌مثالِ بادمجان همراه بوی خوش جعفری به هیجان بیاین. دستگاه گوارش و کبد و کلیه‌تون سلامت باشه!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه پَنینی بادمجان

باگتBaguette

2 عدد متوسط

بادمجان

2 عدد متوسط

روغن مایع

2 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

5 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. جعفری را بشویید و ریز خرد کنید.
  2. بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و حلقه‌حلقه خرد ‌کنید.
  • برای گرفتن تلخی بادمجان خردشده، آن‌ها را در یک آبکش بریزید و کمی نمک رویشان بپاشید، بعد اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کنند تا عرق کرده و تلخی‌شان خارج شود. در آخر بادمجان‌ها را خوب بشویید.

مرحله 1

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. جعفری خردشده و پنیر را در یک کاسه، خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

مرحله 2

حالا ترکیب پنیر و جعفری را داخل نان بمالید، بادمجان‌ها را هم داخل نان بچینید، آن را ببندید، بیرون نان را چرب کنید و داخل ساندویچ‌ساز بگذارید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها