slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ بادمجان با سس پنیر و ریحان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ بادمجان با سس پنیر و ریحان

برای 2 نفر

انواع نان (ساندویچی)

2 عدد متوسط

گردو

5 عدد متوسط

ریحان ( ساقه‌ای، برای ترکیب مواد داخل ساندویچ)

10 عدد متوسط

بادمجان

2 عدد متوسط

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

3 قاشق غذاخوری

ریحان ( ساقه‌ای، برای داخل ساندویچ)

2 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

طرز تهیه ساندویچ بادمجان با سس پنیر و ریحان

آماده‌سازی:

    • بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس حلقه‌حلقه کنید و نمک بزنید. ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود، سپس آبکشی کنید.

گوجه‌‌ها را بشویید و حلقه‌حلقه خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. هر دو طرف بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید. 

مرحله ۲:

گردو، ریحان و پنیر خامه‌ای را در غذاساز (مخلوط‌کن) بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر مواد سفت بود و میکس نشده بود، کمی روغن‌زیتون اضافه کنید.

مرحله ۳:

نان ساندویچی را برش دهید. روی نیمه اول یک لایه از پنیر خامه‌ای بمالید، بعد لایه‌لایه بادمجان‌های سرخ‌شده، گوجه و ریحان را بچینید.

مرحله ۴:

درنهایت نیمه دوم را به سس گردو و ریحان آغشته کنید و روی ساندویچ قرار دهید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها