کاپوناتا
این دستور را درست کردی؟
ساندویچ بادمجان با سس پنیر و ریحان
4
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ساندویچ بادمجان با سس پنیر و ریحان
برای 2 نفرانواع نان (ساندویچی)
2 عدد متوسط
گردو
5 عدد متوسط
ریحان ( ساقهای، برای ترکیب مواد داخل ساندویچ)
10 عدد متوسط
بادمجان
2 عدد متوسط
پنیر خامه ای(CREAM cheese)
3 قاشق غذاخوری
ریحان ( ساقهای، برای داخل ساندویچ)
2 عدد متوسط
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
طرز تهیه ساندویچ بادمجان با سس پنیر و ریحان
آمادهسازی:
- بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید، سپس حلقهحلقه کنید و نمک بزنید. ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی بادمجانها گرفته شود، سپس آبکشی کنید.
گوجهها را بشویید و حلقهحلقه خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. هر دو طرف بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
مرحله ۲:
گردو، ریحان و پنیر خامهای را در غذاساز (مخلوطکن) بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر مواد سفت بود و میکس نشده بود، کمی روغنزیتون اضافه کنید.
مرحله ۳:
نان ساندویچی را برش دهید. روی نیمه اول یک لایه از پنیر خامهای بمالید، بعد لایهلایه بادمجانهای سرخشده، گوجه و ریحان را بچینید.
مرحله ۴:
درنهایت نیمه دوم را به سس گردو و ریحان آغشته کنید و روی ساندویچ قرار دهید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟