این دستور را درست کردی؟
خورش نازخاتون
مواد اولیه خورش نازخاتون
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
250 گرم
60 گرم
1 قاشق چایخوری
200 گرم
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش نازخاتون
آمادهسازی
- پیاز، گوشت، جعفری، نعناع و بادمجان را خوب بشویید؛
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
- گوشت را مکعبی (خورشتی) خرد کنید؛
- جعفری و نعناع را ساطوری کنید؛
- بادمجانها را پوست بگیرید و ورقهای برش بزنید، بعد آنها را در یک سینی بچینید و رویشان نمک بپاشید تا عرق کنند و تلخیشان گرفته شود. بعد از حدود 20 دقیقه آنها را خوب بشویید، آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیازها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند.
مرحله 2
تکههای گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند، بعد زردچوبه و فلفل بزنید و کمی تفت دهید. حالا در غذا آب بریزید و درِ قابلمه را بگذارید تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
وقتی گوشت نیمپز شد، تابهای روی اجاق بگذارید و سبزیها را در آن بریزید وقتی آبشان کشیده شد، کمی روغن اضافه کنید و سبزیها را سرخ کنید. پس از آن سبزیها را بههمراه آبنارنج در خورش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و سبزی بپزند.
مرحله 4
حالا بادمجانها را در تابهای سرخ کنید . وقتی گوشت پخت، بادمجانهای سرخشده را بههمراه نمک در قابلمه خورش بریزید و بگذارید خورش غلیظ شود و جابیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- بهجای آبنارنج میتوانید از آبغوره استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها