این دستور را درست کردی؟
ماشقمری
مواد اولیه ماشقمری
برای 2 نفرمواد اولیه ماش قمری
4 قاشق غذاخوری
250 گرم
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
150 گرم
100 گرم
نصف پیمانه
1 قاشق مرباخوری
2 عدد کوچک
به میزان لازم
طرز تهیه ماشقمری
آماده سازی
مرحله 1
- کلمقمری و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
- کلمقمری را خلالی و پیاز را نگینی (یا خلالی) خرد کنید.
- در صورتی که غذا را به روش دوم میپزید، نصف پیازها را کامل نگه دارید و باقی را نگینی یا خلالی خرد کنید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو یا خرده استخوانی به آن نماند، سپس قیمهای خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
در قابلمهای پیاز را سرخ کنید، بعد گوشت را هم اضافه کنید و تفت دهید. زردچوبه و فلفل بزنید و وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
ماش و برنج را جداگانه بپزید.
- میتوانید برنج را جداگانه نپزید. برای این کار پس از پختِ گوشت، برنج را هم بههمراه بقیه موادِ مرحله بعد، به گوشت اضافه کنید تا بپزد. فقط حواستان باشد، قابلمه پُر آب باشد.
مرحله 3
در تابهای، کلمقمری و سبزی را با کمی روغن تفت دهید و بههمراه ماش و برنج، به گوشتِ پخته اضافه کنید تا همگی باهم بپزند و غذا جا بیفتد.
- بعد از آن که برنج وا رفت و آب غذا جمع شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را به حالت کششی بکوبید.
روش دوم پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و کلم قمری را تفت دهید، بعد سبزی را اضافه کنید و باز تفت دهید. حالا گوشت، ماش، پیاز درسته و مقداری آب بیفزایید و بگذارید بپزند.
مرحله 2
پس از پختِ گوشت، در تابهای روغن بریزید و پیاز خرد شده تفت دهید و بههمراه برنج داخل قابلمه گوشت بریزید.
مرحله 3
بعد از آنکه برنج وا رفت و آبِ غذا جمع شد، نمک و فلفل را بیفزایید و آن را به حالت کششی بکوبید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است ماش را چند ساعتی یا از شب قبل بخیسانید.
- برای چشیدن طعم اصیل این غذا میتوانید از گوشت گردن استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پختِ این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش مییابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها