این دستور را درست کردی؟
برانی کلمقمری
مواد اولیه برانی کلمقمری
برای 2 نفرمواد اولیه برانی کلم قمری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
250 گرم
یکچهارم پیمانه
1 عدد بزرگ
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
طرز تهیه برانی کلمقمری
آماده سازی
مرحله 1
- کلم قمری را بشویید، در صورت نیاز پوستش را بگیرید و نگینی خرد کنید. به آن نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند، بعد بشویید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
- برنج و سبزی را پاک کرده و بشویید؛ سپس سبزیها را خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2
حالا کلم و بعد رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 3
به غذا نمک، فلفل و زردچوبه بزنید؛ برنج، بلغور، لپه، سبزی و در پایان آب را اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی بپزند تا غذا خوب غلیظ شود.
مرحله 4
در نهایت نعناداغ تهیه کرده و بههمراه کشک، روی غذا بریزید و تزیین کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
- قبل از استفاده از کشک، حتما نمک غذا را بچشید تا بعد از اضافهکردنِ کشک، غذا شور نشود.
روش دوم پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2
کلم را در پیاز تفت دهید و آب اضافه کنید.
مرحله 3
پس از این که آب غذا به جوش آمد بلغور، برنج، سبزیجات، زردچوبه (در صورت تمایل)، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید، به آرامی بپزند.
مرحله 4
در نهایت کمی رب گوجهفرنگی به غذا اضافه کنید و بگذارید خوراکتان جا بیفتد.
مرحله 5
بهتر است نعناداغ تهیه کرده و غذا را با آن تزیین کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
- دقت کنید که غلظت این غذا کمی بیشتر از حد معمول است.
- این غذا را با نان نمیخورند.
- برخی به این غذا کشک هم میزنند.
- قبل از استفاده از کشک، حتماً نمک غذا را بچشید تا به اشتباه، زیاد کشک نریزید؛ چون کشکِ بیشتر ممکن است باعث شوری غذا شود.
نوش جان!
نکتهها
- میتوانید بهدلخواه از بلغور جو یا گندم استفاده کنید.
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها