این دستور را درست کردی؟
آش ماش یزد
مواد اولیه آش ماش یزد
برای 2 نفرمواد اولیه آش ماش یزد
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
50 گرم
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
2 عدد متوسط
به میزان لازم
150 گرم
طرز تهیه آش ماش یزد
آماده سازی
مرحله 1
- شوید را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
- برنج، ماش و لوبیا قرمز را پاک کرده و بشویید.
- پیازها را بشویید و پوست بگیرید.
- نصف پیاز ها را برای پیاز داغ، نگینی خرد کنید.
- نصف دیگر را برای پخت با گوشت، کامل نگه دارید.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز درسته بپزید، بعد از این که گوشت به طور کامل پخت، اگر استخوان داشت بهطور کامل جدا کنید، سپس گوشت را خوب بکوبید.
- برای طعمدار کردنِ گوشت به روش پخت گوشت مراجعه کنید.
مرحله 2
لوبیا و ماش را جداگانه بپزید.
مرحله 3
برنج را جداگانه در مقداری آب بگپزید تا خوب نرم شود.
- میتوانید سبزی را هم بههمراه برنج در قابلمه بریزید تا با هم بپزند.
مرحله 4
حالا گوشت را بههمراه ماش و لوبیای پخته به برنج وا رفته اضافه کنید تا با هم بجوشند و سبزی بپزد.
مرحله 5
در تابهای پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید، بعد آن را بههمراه نمک و دارچین به آش اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.
مرحله 6
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 7
آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناداغ تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- ترجییحاً گوشت با استخوان استفاده کنید.
- گوشت سر سینه بهتر است.
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) هم استفاده کنید.
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها