slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان غربی

این دستور را درست کردی؟


قَره‌ماش شورباسی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه قَره‌ماش شورباسی

برای 2 نفر

مواد اولیه قَره ماش شورباسی

آب

به میزان لازم

گوجه خشک (2 تا 6 عدد)

2 عدد متوسط

برنج

1 پیمانه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سیب زمینی (در صورت تمایل)

1 عدد کوچک

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

ماش

نصف پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

به میزان لازم

آب گوشت

به میزان لازم

لوبیا چیتی (لوبیا چیتی یا قرمز)

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه قَره‌ماش شورباسی

آماده سازی

مرحله 1

  1. ماش، برنج و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج، لوبیا و ماش را جداگانه بپزید و آبکش کنید.

مرحله 2

وقتی مواد مرحله قبل پختند، پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک و عسلی شود، سپس رب، نمک، فلفل و زردچوبه را در آن تفت دهید.

مرحله 3

پس از اینکه برنج پخت و لعاب داد، آب یا آب گوشت، لوبیا پخته، ماش پخته، گوجه فرنگی خشک و پیاز سرخ‌شده را اضافه کرده و صبر کنید مواد با هم بجوشند و آش جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است لوبیا و ماش را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسه‌های پر از آب بخیسانید. پیشنهاد می‌شود در این مدت، چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریع‌تر پختنشان کمک می‌کند.
  2. بهتر است از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
  3. برخی در این آش سیب‌زمینی هم می‌ریزند. آن را نگینی خرد کنید و به‌همراه برنج بپزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها