زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-آرام‌پز
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


قلیه سیب زمینی

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

ماش

100 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

سیب‌زمینی

250 گرم

روغن‌مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل قرمز (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

برنج (نیم‌دانه)

100 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

لوبیا‌قرمز

100 گرم

طرز تهیه قلیه سیب زمینی

آماده سازی

مرحله 1

برنج، لوبیا و ماش را پاک کنید و بشویید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس آن را رنده کرده یا نگینی خرد کنید. سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را مربعی خرد کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

لوبیا، ماش و برنج را جداگانه در مقداری آب، بپزید. لوبیا و ماش باید به طور کامل بپزند و برنج باید نیم‌پز شود.

مرحله 2

لوبیا و ماش پخته را به‌همراه سیب‌زمینی به برنج نیم‌پز اضافه کنید تا باهم بپزند.

مرحله 3

در این فاصله، در یک تابه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید؛ بعد آن را به‌همراه دارچین، فلفل قرمز و نمک به غذا اضافه کنید و بگذارید قلیه جا بیفتد. (می‌توانید نمک، فلفل و دارچین را در پیاز بریزید تا کمی با هم تفت بخورند.)

روش دوم پخت

مرحله 1

لوبیا را با فلفل قرمز بپزید.

مرحله 2

اواخر پختِ لوبیا، ماش را اضافه کنید.

مرحله 3

وقتی ماش نیم‌پز شد، برنج را هم اضافه کنید.

مرحله 4

برنج که نیم‌پز شد، سیب‌زمینی را داخل غذا بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 5

در این فاصله پیاز را در کمی روغن تفت دهید، سپس آن را به‌همراه دارچین و نمک به غذا اضافه کنید و بگذارید، قلیه جا بیفتد. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها