

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
قلیه سیب زمینی
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرماش
100 گرم
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق مرباخوری
دارچین (پودر)
1 قاشق چایخوری
سیبزمینی
250 گرم
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
فلفل قرمز (پودر)
نصف قاشق چایخوری
برنج (نیمدانه)
100 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
لوبیاقرمز
100 گرم
طرز تهیه قلیه سیب زمینی
آماده سازی
مرحله 1
برنج، لوبیا و ماش را پاک کنید و بشویید.
پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس آن را رنده کرده یا نگینی خرد کنید.
سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را مربعی خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
لوبیا، ماش و برنج را جداگانه در مقداری آب، بپزید. لوبیا و ماش باید به طور کامل بپزند و برنج باید نیمپز شود.
مرحله 2
لوبیا و ماش پخته را بههمراه سیبزمینی به برنج نیمپز اضافه کنید تا باهم بپزند.
مرحله 3
در این فاصله، در یک تابه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید؛ بعد آن را بههمراه دارچین، فلفل قرمز و نمک به غذا اضافه کنید و بگذارید قلیه جا بیفتد. (میتوانید نمک، فلفل و دارچین را در پیاز بریزید تا کمی با هم تفت بخورند.)
روش دوم پخت
مرحله 1
لوبیا را با فلفل قرمز بپزید.
مرحله 2
اواخر پختِ لوبیا، ماش را اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی ماش نیمپز شد، برنج را هم اضافه کنید.
مرحله 4
برنج که نیمپز شد، سیبزمینی را داخل غذا بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 5
در این فاصله پیاز را در کمی روغن تفت دهید، سپس آن را بههمراه دارچین و نمک به غذا اضافه کنید و بگذارید، قلیه جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها