این دستور را درست کردی؟
آش ماش پیازو
مواد اولیه آش ماش پیازو
برای 2 نفرمواد اولیه آش ماش پیازو
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
2 عدد متوسط
70 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 پیمانه
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه آش ماش پیازو
آماده سازی
مرحله 1
- برنج، لوبیا قرمز، لوبیا چشمبلبلی، عدس و ماش را پاک کرده و بشویید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس یکی از پیازها را بهصورت نگینی یا خلالی خرد کرده و پیاز دیگر را کامل نگه دارید. پیازهای ریز را هم شسته و پوست بگیرید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت را با یکی از پیازها و کمی زردچوبه در آب بپزید، سپس بکوبید.
- بهتر است پیاز را پس از پخت کوبیده و با گوشت داخل آش بریزید.
مرحله 2
لوبیا قرمز، لوبیا چشمبلبلی، عدس و ماش را جداگانه در مقداری آب بپزید و بعد آبکش کنید.
مرحله 3
در این فاصله برنج را هم در مقداری آب بپزید تا وا برود و لعاب بیندازد.
مرحله 4
حبوبات پخته، گوشت کوبیده و آب و پیازش را بعد از پختِ برنج، به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت پایین جا بیفتند.
- پیازهای ریز را هم در این مرحله به آش اضافه کنید.
مرحله 5
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 6
پیاز سرخ شده را بههمراه نمک، فلفل و دارچین به آش اضافه کنید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
نکتهها
- حبوبات را از شبِ قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، بهصورت جداگانه در کاسه پر از آب بخیسانید. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. این کار به زودتر پختنِ حبوبات کمک میکند.
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) هم استفاده کنید.
- در قزوین در این آش از پیاز داغ و پیاز درسته ریز فراوان استفاده میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها