این دستور را درست کردی؟
آش قورود قیله
مواد اولیه آش قورود قیله
برای 2 نفرمواد اولیه آش قورود قیله
نصف پیمانه
100 گرم
3 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
200 گرم
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
1 عدد متوسط
1 پیمانه
یکچهارم پیمانه
1 پیمانه
2 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش قورود قیله
آماده سازی
مرحله 1
- برنج و لوبیا چشم بلبلی را پاک کرده وبشویید.
- سبزی را پاک کرده ، شسته و خرد کنید.
- گوجه فرنگی،بادمجان، پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید.
- پیاز را نگینی یا خلالی کرده و بادمجان و گوجه فرنگی را در ظروفی جداگانه نگینی خرد کنید.
- سیر را رنده کرده، یا خرد کنید.
- لوبیا سبز را شسته،سر وته آن را جدا کرده وبه اندازه دلخواه خرد کنید.
- فلفل سبز تند را هم شسته و ریز خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
لوبیا چشم بلبلی، برنج و بلغور را در قابلمه های جداگانه بپزید.
مرحله 2
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کرده تا طلایی شود و بعد با زردچوبه تفت دهید.
به ترتیب بادمجان، لوبیا سبز و بعد گوجه فرنگی را اضافه کرده و در روغن پیاز داغ تفت دهید.
مرحله 3
وقتی بلغور و برنج پختند و وا رفتند و لعاب دادند لوبیا چشم بلبلی، برنج پخته و بادمجان لوبیا سبز و گوجه تفت داده شده با پیاز را به همراه آب گوشت و مقداری آب به بلغور پخته اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد تا لوبیا سبز نیم پز شود.
مرحله 4
لوبیا که نیم پز شد سبزی، نمک، فلفل، سیر خرد شده و فلفل سبز خرد شده و در صورت نیاز کمی آب را به آش اضافه کرده ،اجازه دهید آش بخوبی پخته و جا بیفتد .
مرحله 5
مرحله 6
در پایان کشک به آش زده ،آن را با نعناع داغ و مقداری کشک تزئین کرده و میل کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
در صورت تمایل گوشت قورمه یا گوشت قلقلی تهیه کنید.
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کرده تا طلایی شود و بعد با زردچوبه تفت دهید.پیاز داغ هم آماده شد.
مرحله 2
بادمجان را در پیاز تفت داده سپس لوبیا سبز و بعد گوجه فرنگی را اضافه کرده و در روغن پیاز داغ تفت دهید.
مرحله 3
لوبیا چشم بلبلی ، بلغور و برنج را به همراه آب گوشت و مقداری آب به آن اضافه کنید تا همگی خوب بپزند.
مرحله 4
در این مرحله سبزی، نمک، فلفل، سیر، و فلفل سبز خرد شده را به آش اضافه کرده ،اجازه دهید آش بخوبی پخته و جا بیفتد .
مرحله 5
نعناع داغ تهیه کنید. به طرز تهیه نعناع داغ مراجعه شود.
مرحله 6
در پایان کمی کشک داخل آش بریزید ،آن را در ظرفی کشیده با نعناع داغ و مقداری کشک تزئین کنید.
نکتهها
در این آش میزان ریحان باید خیلی بیشتر از سایر سبزی ها باشد.
درصورت نداشتن برنج نیم دانه(خرده برنج یا برنج آشی) میتوانید از برنج معمول استفاده کنید. فقط3 ساعت قبل از پخت آش ، آن را بخیسانید تا در زمان استفاده دانه ها به راحتی خرد شوند.
بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8ساعت قبل از پخت ، در کاسه پر از آب(تا سطح روی لوبیا) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آن را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود.این کار به زودتر پختن آن هم کمک میکند.
عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها