![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/walnut-stew-with-pumpkin/walnut_stew_with_pumpkin_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/walnut-stew-with-pumpkin/walnut_stew_with_pumpkin_t_hese_tazegi.jpg)
ملس
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
100 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید، سپس زردچوبه و نمک بزنید.
مرحله 2
گردو را در پیاز سرخ شده تفت دهید، سپس مقداری آب سرد اضافه کنید تا مغز گردو با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
در ظرفی جداگانه بادمجان را سرخ کنید.
مرحله 4
حالا بادمجان سرخ شده را به همراه رب انار، رب گوجه و رب آلوچه (بهتر است همه آنها را با آب رقیق کنید) به مخلوط گردو و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
این غذا باید کمی آبدار باشد.
در زمان سرو روی غذا گلپر بپاشید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟