این دستور را درست کردی؟
شیش انداز
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شیش انداز
برای 2 نفرروغن مایع
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
بادمجان (قلمی)
2 عدد متوسط
رب آلوچه
1 قاشق مرباخوری
رب انار
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
گردو (مغزشده)
100 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری
گلپر
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیش انداز
آماده سازی
مرحله 1
- گردو را رنده یا آسیاب کنید.
- پیاز و بادمجان را بشویید، سپس آنها را پوست بگیرید.
- پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- بادمجان را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید، سپس زردچوبه و نمک بزنید.
مرحله 2
گردو را در پیاز سرخ شده تفت دهید، سپس مقداری آب سرد اضافه کنید تا مغز گردو با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
در ظرفی جداگانه بادمجان را سرخ کنید.
مرحله 4
حالا بادمجان سرخ شده را به همراه رب انار، رب گوجه و رب آلوچه (بهتر است همه آنها را با آب رقیق کنید) به مخلوط گردو و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
-
این غذا باید کمی آبدار باشد.
-
در زمان سرو روی غذا گلپر بپاشید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها