شیش انداز
شیش اندازشیش انداز
شیش انداز

شیش انداز

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟

شیش انداز

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

دو تا مشکل رو با هم حل‌کردن سخت نیست، آسونه! ممکنه از خوردنِ گوشت منع شده باشین و وقت زیادی هم برای آشپزی نداشته باشین. نگران نباشین! حستازگی خورشتی با طعم لذیذ و ملس و بدون گوشت بهتون پیشنهاد میده: شیشانداز.

مواد اولیه

برای 2 نفر

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

بادمجان (قلمی)

2 عدد متوسط

رب آلوچه

1 قاشق مرباخوری

رب انار

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گردو (مغزشده)

100 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری

گلپر

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. گردو را رنده یا آسیاب کنید.
  2. پیاز و بادمجان را بشویید، سپس آن‌ها را پوست بگیرید.
    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
    • بادمجان را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید، سپس زردچوبه و نمک بزنید.

مرحله 2

گردو را در پیاز سرخ شده تفت دهید، سپس مقداری آب سرد اضافه کنید تا مغز گردو با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 3

در ظرفی جداگانه بادمجان را سرخ کنید.

مرحله 4

حالا بادمجان سرخ شده را به همراه رب انار، رب گوجه و رب آلوچه (بهتر‌ است همه آن‌ها را با آب رقیق کنید) به مخلوط گردو و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.

  • این غذا باید کمی آبدار باشد.

  • در زمان سرو روی غذا گلپر بپاشید.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها