slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


اسکندر کباب

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اسکندر کباب

برای 2 نفر

ماست پر چرب

به میزان لازم

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

نان پیتا Pita Bread

2 عدد متوسط

جعفری

به میزان لازم

کره

50 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه اسکندر کباب

طرز تهیه اسکندر کباب

آماده‌سازی:

  • پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کنید و آبش را بگیرید.
  • جعفری را ساطوری کنید.
  • سیر را بشویید و رنده کنید.
  • در ظرفی، گوشت چرخ‌کرده، آرد، پیاز، جعفری و آویشن را با هم مخلوط کنید و   30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

  

مراحل پخت:

مرحله ۱:

مخلوط گوشت را از یخچال خارج کنید و گوشت‌ها را لوله‌ای فرم دهید.

مرحله ۲:

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. گوشت‌ها را در تابه سرخ کنید.

 

مرحله ۳:

برای تهیه سُس گوجه: کره و مقداری از روغن را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.

   

مرحله ۴:

 آب را به تابه‌ای که رب گوجه‌فرنگی در آن است، اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود، سپس کنار بگذارید.

مرحله ۵:

نان را مربعی برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. روی نان، یک لایه سس گوجه و یک لایه ماست بریزید.

مرحله ۶:

کباب‌های آماده را روی ماست بچینید و با گوجه و فلفل کبابی تزیین کنید.

   نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها