این دستور را درست کردی؟
شاورما مرغ
مواد اولیه شاورما مرغ
برای 2 نفربرای چاشنی
2 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
دورچین
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
شاورما مرغ
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شاورما مرغ
مرحله 1
سینه مرغ را نواری برش دهید. سس مایونز، آویشن، پاپریکا، زنجبیل، پودر پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون را در کاسهای ترکیب کنید.
مرحله 2
سس آمادهشده را به مرغ بزنید و ترکیب کنید، بعد مرغ را در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
- مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمان برای خواباندن مرغ در مواد، بین 1 تا 10 ساعت است.
مرحله 3
وقتی مرغ مزهدار شد، آن را با موادش در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا تفت بخورد و بپزد. (نیازی به اضافهکردن روغن نیست، فقط تابه شما نچسب باشد.)
مرحله 4
حالا مرغ تفتخورده را لای نان بریزید، نان را ببندید، بیرونش را چرب کنید و داخل ساندویچساز بگذارید.
مرحله 5
برای کنارِ شاورما، پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. جعفری را هم ساطوری خرد کنید. بعد آنها را با سماق، در یک کاسه بریزید و ترکیب کنید.
مرحله 6
برای سس شاورما هم سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. ماست، ارده، سیر رندهشده، آبلیمو، نمک و فلفل را ترکیب کنید. در نهایت شاورما را در کنار پیاز،جعفری و سس، سرو کنید.
نکتهها
- میزان روغن، چاشنی، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- در صورت تمایل میتوانید مرغ تفتخورده را با خیار شور و سیبزمینی سرخشده لای نان بگذارید و گریل کنید. برای 2 نفر، 3 عدد خیارشور و 1 عدد سیبزمینی متوسط کافیست.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها