این دستور را درست کردی؟
کاسادیا
مواد اولیه کاسادیا
برای 2 نفرمواد اولیه کاسادیا
2 پیمانه
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
5 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
250 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاسادیا
مرحله 1
ابتدا پیاز و سینه مرغ را به صورت نگینی خرد میکنیم، سپس مرغ را به همراه تمام ادویهجات، پیاز و روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم دار شود. حالا مرغها را در یک ماهیتابه با حرارت ملایم و بدون روغن میریزیم و تفت میدهیم.
مرحله 2
در این مرحله فلفل دلمهای هایی که به صورت نگینی خرد شده اند را اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم تا مزهها به خورد هم بروند. وقتی که مرغ نرم شد، روی نان پیتا کمی سس مایونز بمالید و از مواد آماده شده، همراه با پنیر پیتزا روی یک طرف نان بریزید و طرف دیگر نان را روی مواد بیاورید، سپس در یک ماهیتابه ( یا تابه مخصوص گریل) با قلم مو کمی روغن بمالید و نان ها را در آن گریل کنید تا پنیر آب شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها