slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن

این دستور را درست کردی؟


قارچ کاراملی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه قارچ کاراملی

برای 2 نفر

مواد اولیه قارچ کاراملی

سرکه بالزامیک

3 قاشق غذاخوری

آب (آب سرد)

نصف پیمانه

قارچ

300 گرم

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

سویا سس

3 قاشق غذاخوری

پودر نشاسته

1 قاشق مرباخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

عسل

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قارچ کاراملی

مرحله 1

قارچ‌ها را شسته و خشک کنید. سس سویا، سرکه بالزامیک، فلفل و عسل را با هم مخلوط کرده، قارچ‌ها را در آن بریزید و زیر و رو کنید، اجازه دهید 2 دقیقه بماند. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون را با 2 حبه سیر رنده شده بریزید، قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچ‌ها را با همان سس داخلش، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 2

دقت کنید که حرارت کم نباشد، زیرا قارچ آب می‌اندازد، همچنین با حرارت بالا قارچ ها خوب نرم میشوند و سس غلظت می‌گیرد. حالا پودر نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده، هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید، تا سس قارچ غلظت بگیرد. برای تزیین می‌توانید روی آن سبزیجات خرد شده بریزید. نوش جان

نکته‌ها

 

  1. این قارچ کاراملی با سس مخصوصش برای استیک و خوراک‌های گوشتی و مرغ مناسب است.
  2. پیشنهاد ما جهت خرید قارچ، قارچ دکمه ای یا همان ریز میباشد.
  3. عسل یا شهد همراه با سویا سس، رنگ قشنگی به غذای شما میدهد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها