![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/chinese-chicken-and-mushroom-dish/chinese_chicken_and_mushroom_dish_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/chinese-chicken-and-mushroom-dish/chinese_chicken_and_mushroom_dish_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً تند
مواد اولیه خوراک مرغ و قارچ چینی
40 گرم
نصف قاشق مرباخوری
100 گرم
نصف قاشق مرباخوری
نصف قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
300 گرم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود. مرغ را در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. پس از آن فلفل، زنجبیل، دارچین و رازیانه را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 2
پیازچهها را در مرغ بریزید و کمی تفت دهید، بعد قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که کمی نرم شود. وقتی قارچها کمی نرم شد، جوانهها را در غذا بریزید و هم بزنید و صبر کنید تا آب قارچ کشیده شود.
مرحله 3
در انتهای پخت سس سویا را اضافه کرده و غذا را به مدت 1 دقیقه با این سس تفت دهید تا مزه آن به خورد مواد برود. (میزان سس سویا میتواند بر اساس ذائقه شما کم یا زیاد شود.)
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟