![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/caramelized-mushroom/caramelized_mushroom_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/caramelized-mushroom/caramelized_mushroom_t_hese_tazegi.jpg)
ملس
مواد اولیه خوراک قارچ و گل کلم
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
250 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
3 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
200 گرم
1 قاشق چایخوری
50 گرم
مرحله 1
ابتدا سیر را رنده کنید. حالا گل کلم را ریز خرد کنید، در آبجوش قرار دهید تا نرم شود و پس از آبکش کردن کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر آب و نشاسته را با هم ترکیب کنید و پس از یکدست شدن، کنار بگذارید.
مرحله 2
در این مرحله سویا سس، سرکه بالزامیک، عسل و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و پس از یکدست شدن آن، قارچ ها را اضافه کرده و مکرر زیر و رو کنید تا قارچ ها کاملا به مواد آغشته شوند. حالا در یک ماهیتابه مقداری کره یا روغن بریزید؛ سپس قارچ ها را به همراه مواد داخل کاسه درون تابه ریخته و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده شود، سپس مخلوط نشاسته و آب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا غلیظ شود. در انتها شما میبایست گل کلم را به همراه جعفری خرد شده اضافه کنید و پس از تفت دادن میتوانید آنها را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟