این دستور را درست کردی؟
سوپ دال عدس
مواد اولیه سوپ دال عدس
برای 4 نفرمواد اولیه سوپ دال عدس
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
6 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ دال عدس
مرحله 1
برنج و عدس را پاک کنید و بشویید.
مرحله 2
حالا برنج و عدس را در آبکش ریخته، مقدار مناسبی آب (در حدی که روی برنج و عدس قرمز را بگیرد.) در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. زمانی که آب به جوش آمد، کف روی سوپ را جمع کرده، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم خوب بپزند تا دانههای برنج شکفته شده و سوپ لعاب بیندازد.
مرحله 3
زمانی که برنج و عدس لعاب دادند رشته فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهد مجدد سوپ با رشته فرنگ بپزد.
مرحله 4
در ماهیتابه ای کوچک مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس نعناخشک را در آن تفت دهید و زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و روی سوپ بریزید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه با همدیگر بپزند.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و نعناخشک بهصورت استاندارد تعریف شده است؛ اما شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات،ادویهجات یا استفاده از چاشنیهای مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- غلظت سوپ، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 3 تا 4 پیمانه آب برای پخت موادی که به سوپ اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها