این دستور را درست کردی؟
خورش قیمهآلو
مواد اولیه خورش قیمهآلو
برای 2 نفرمواد اولیه خورش قیمه آلو
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
100 گرم
5 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 عدد کوچک
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
150 گرم
2 عدد متوسط
طرز تهیه خورش قیمهآلو
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید، تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس قیمهای ریز خردش کنید.
- لپه را پاک کنید و بشویید.
- آلو را بشویید و در یک کاسه آب حدود 10 دقیقه بخیسانید.
-
پیاز و سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید.
- پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- سیبزمینی را خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا گوشت را در پیاز تفت دهید، بعد رب گوجه به آن اضافه کنید.
مرحله 3
پس از تفتِ رب گوجه، لپه را بههمراه مقداری آب در خورش بریزید و بگذارید گوشت بپزد.
مرحله 4
وقتی گوشت و لپه پختند و آب خورش تقریبا کم شد، نمک، زردچوبه، پودر لیمو عمانی و پودر دارچین را به غذا اضافه کنید.
مرحله 5
حالا آلو را با کمی روغن در یک تابه تفت دهید و به خورش اضافه کنید؛ سپس اجازه دهید تا با حرارت ملایم حدود 10 تا 15 دقیقه در خورش بجوشد تا مزه آن به خورد غذا برود و خورش جا بیفتد.
-
در صورتی که تمایل دارید طعم ترشی غذای شما بیشتر باشد، میتوانید در این مرحله آبغوره هم اضافه کنید.
مرحله 6
در این فاصله سیبزمینی را سرخ کرده و پس از پخت خورش، روی آن بریزید.
نوش جان!
نکتهها
-
درصورتی که از گوشت گوساله استفاده کنید، زمان پخت غذا به دو ساعت افزایش مییابد. همچنین در این شرایط اگر لپه را جداگانه نمیپزید، آن را باید در اواسط زمان پخت گوشت در غذا بریزید.
به جای پودر لیموعمانی میتوانید از 1 تا 2 عدد لیموعمانی استفاده کنید. در این صورت آن را در اواسط پخت گوشت، با چنگال سوراخ کنید و در غذا بیندازید.
-
به جای پودر دارچین میتوانید از 1 عدد چوب کوچک دارچین استفاده کنید (این میزان برای دو نفر است). در این صورت آن را در مرحله سوم پخت، پس از اضافه کردنِ آب، در غذا بیندازید و قبل از سرو خورش، از آن خارجش کنید.
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) به 40 دقیقه مییابد.
اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها